Kattohuolto Varsinais-Suomi

Me huollamme katot katemateriaalin ja katon erityisvaatimusten mukaan, joten osoita välittäväsi katostasi, ja tilaa kattohuollot Varsinais-Suomessa meiltä. Kattoystävällisesti ja katemateriaalikohtaisesti toteutetut kattohuollot eivät vaurioita kattoasi, vaan päinvastoin parantavat sen kykyä kestää erilaisia rasituksia. Ota yhteyttä myös taloyhtiön kattohuoltojen tiimoilta. Palvelemme niin Uudessakaupungissa, Laitilassa, Vehmaalla, Pyhärannassa, Taivassalossa, Kustavissa, Raisiossa, Turussa, Kaarinassa, Naantalissa, Liedossa, Paraisilla, Paimiossa, Maskussa, Mynämäellä, Kemiönsaaressa, Ruskossa, Nousiaisissa, Sauvossa, Loimaalla, Pöytyällä, Aurassa, Koski Tl:ssä, Marttilassa, Oripäässä, Salossa kuin Somerollakin.

Omakotitalon, kesämökin, rivitalon ja kerrostalon katosta kannattaakin välittää, sillä katto on rakennuksen paras suoja lumi-, vesi- ja räntäsateilta. Jos katolla on epäpuhtauksia, katto pitää puhdistaa ruostumisen ja sammaloitumisen torjumiseksi. Myös räystäskourut tulee pitää puhtaina, sillä muuten ne saattavat lakata vetämästä. Tiilikaton, peltikaton, huopakaton ja palahuopakaton puhdistamiseksi ei tarvita painepesuria, vaan harjat tai ilmapuhaltimet riittävät. Sammaleiden poisto hoidetaan tarvittaessa kemiallisesti, sillä painepesuri on liian raju väline katon puhtaanapitoon. Tarvittaessa pinnoitamme tai maalaamme katon, tai teemme lumenpudotuksen.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Varsinais-Suomessa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Varsinais-Suomessa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Varsinais-Suomen alueella!