Kattohuolto Uusimaa

Kattokorjaus-palvelu toteuttaa kaikki kattohuollot Uudenmaan maakunnassa aina lumenpudotuksista sammaleentuhokäsittelyihin asti. Huollamme yksityisasiakkaiden ja taloyhtiöiden katot kaikkialla Helsingin seutukunnassa, eli niin Espoossa, Helsingissä, Hyvinkäällä, Järvenpäässä, Karkkilassa, Kauniaisissa, Keravalla, Kirkkonummella, Lohjalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Pornaisissa, Sipoossa, Siuntiossa, Tuusulassa, Vantaalla kuin Vihdissäkin. Kerrostalojen, rivitalojen, omakotitalojen ja kesämökkien katot tulevat huollettua myös Raaseporissa, Hangossa, Inkoossa, Porvoossa, Pukkilassa, Myrskylässä ja Askolassa. Teetät tiilikaton, peltikaton, huopakaton ja palahuopakaton puhdistus- ynnä muut huollot myös Lapinjärvellä ja Loviisassa.

Katon puhdistus on kaiken lähtökohta. Se tulee tehdä joka kevät ja syksy, jotta lika ei alkaisi pinttyä. Samalla tulee tehtyä myös katon kuntotarkastus, minkä perusteella voimme suositella asiakkaalle muita kattohuoltoja (kuten katon maalaamista) tai tilanteen niin vaatiessa: katon korjaamista. Katon kevät- ja syyshuolto ei olisi täydellinen, ellei samalla puhdistettaisi myös sadevesikouruja tai kattokaivoja. Sadevesijärjestelmä vetää huonosti ja lakkaa lopulta vetämästä ollenkaan, ellei sitä puhdisteta kaikista roskista aikoinaan. Tästä voi seurata ikäviä ongelmia kosteuden kanssa.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Uudellamaalla. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Uudellamaalla löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Uudenmaan alueella!