Kattoremontti & Kattotyöt Uusimaa

Kattokorjaus-palvelu tekee tasokkaasti kaikki kattoremontit ja kattotyöt Uudellamaalla, olipa kyseessä huopakatto, tiilikatto tai peltikatto. Vaikka meillä onkin pitkä kokemus huopakattotöistä, onnistuu katon uusiminen tai esimerkiksi lintuverkkojen asentaminen yhtä hyvin katemateriaalista riippumatta. Koska kauttamme tavoitat lahjakkaat kattopeltisepätkin, voit tilata meiltä kaikki mahdolliset peltisepäntyöt piipun pellittämisestä konesaumakatolla tarvittuun kattoremonttiin.

Omakotitalon, kerrostalon, rivitalon tai kesämökin kattotyöt tehdään mitä järkevimmällä hinnalla, vaikka laatu onkin enemmän kuin kohdillaan. Yksityisasiakas voi vähentää kattoikkunoiden uusimisen tai muut kattotyöt verotuksessaan niin kutsuttuna kotitalousvähennyksenä, ja kotisivujemme kautta haettavissa oleva rahoitus tuo joustoa ja maksuaikaa.

Kattokorjaus-palvelu palvelee kaikkialla Helsingin seutukunnassa, eli Espoossa, Helsingissä, Hyvinkäällä, Järvenpäässä, Karkkilassa, Kauniaisissa, Keravalla, Kirkkonummella, Lohjalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Pornaisissa, Sipoossa, Siuntiossa, Tuusulassa, Vantaalla ja Vihdissä. Tilaat omat tai taloyhtiön kattotyöt meiltä myös Raaseporissa, Hangossa, Inkoossa, Porvoossa, Pukkilassa, Myrskylässä ja Askolassa. Myös Lapinjärvi ja Loviisa kuuluvat alueeseen, millä toteutamme ne laadukkaimmat ja luotettavimmat kattoremontit sekä muut kattourakat.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Uudellamaalla. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Uudellamaalla löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Uudenmaan alueella!