Kattohuolto Urjala

Monet katon huollot Urjalassa voi teettää yhtä aikaa, ja saavuttaa siten kustannussäästöjä. Joskus omakotitalon, kesämökin, kerrostalon tai rivitalon katolle kuuluukin tehdä useita kattohuoltoja yhtä aikaa. Esimerkiksi katon maalaus tai pinnoitus alkaa siitä, että peltikatto, tiilikatto, huopakatto tai palahuopakatto tarkastetaan ja puhdistetaan. Tarkastus kertoo, onko katossa tiivistettäviä kohtia. Näin vältytään siltä, että pesuvesi pääsisi kastelemaan kattorakenteet. Katon puhdistus voidaan tehdä esimerkiksi harjaamalla, mikä irrottaa kaiken karkean lian. Seuraavaksi tiilikatolta ja huopakatolta poistetaan sammalet. Kun sammaleentuhoaine on vaikuttanut tarpeeksi pitkään, katto pestään. Vasta kun katto on täysin kuivunut, se maalataan. Maali tarttuu parhaiten, kun katto on putipuhdas, ja ilmat otolliset. Sataa ei saa, mutta liian suora auringonpaistekin olisi haitaksi.

Teemme kaikki kotitalouksien tai taloyhtiöiden tarvitsemat kattohuollot niin Urjalassa kuin sen naapurikunnissa Akaassa, Forssassa, Humppilassa, Hämeenlinnassa, Punkalaitumella, Sastamalassa, Tammelassa ja Vesilahdella. Tilaa meiltä niin räystäskourujen puhdistuksen (mikä kannattaa tehdä yhtä aikaa katon harjauksen ja kuntotarkastuksen kanssa) kuin lumenpudotuksetkin, joten ota yhteyttä!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Urjalassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Urjalassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Urjalan alueella!