Huopakattoremontti Urjala

Huopakattoremontti Urjala, kattosi kunto on meille tärkeä. Ei vain siksi, että katon kunto on suoraan yhteydessä koko rakennuksen arvoon, vaan siksi, että meistä jokaisella kuuluisi olla oikeus asua turvallisen sekä ehjän ja vuotamattoman katon suojissa. Vain ehjä ja oikein asennettu katto suojaa rakenteita kosteudelta. Kosteusvaurioisten rakenteiden alla kärsii niin sisäilma kuin asumismukavuuskin. Myös katon kestävyyttä koetellaan, kun lumikinoksen kertyvät talvisin lappeille ja mikäli rakenteet eivät tarjoa tarpeeksi tukea, voi katto painoa, jopa rikkoutua. Mikäli katon kosteusvaurion etenemiseen ei puututa, saattaa se pahimmillaan jopa tuhota koko rakennuksen ajan kuluessa.

Meidän toteuttamamme huopakattoremontit pistävät kaikenlaisten huopakattojen kosteusongelmille pisteen. Remontin yhteydessä katto uusitaan niiltä osin kuin on tarpeellista – huopakaton kohdalla tämä tarkoittaa ainakin pintahuopaa ja alushuopaa sekä joskus myös vaurioitunutta ja kastunutta aluslaudoitusta sekä kastuneita villaeristeitä.  

Voit siis tilata meidän kokeneilta kattoalan ammattilaisiltamme laadukkaan sekä ajallaan valmistuvan huopakattoremontin Urjalassa sekä lähipaikkakunnilla – toiminta-alueeseemme kun kuuluu niin Nuutajärvi, Viiala, Toijala, Lempäälä, Valkeakoski kuin moni muukin kunta. Meidän vankkaan osaamiseemme voi luottaa koko Pirkanmaa aina jokaista taajanmaata, kaupungin keskustan lähiötä, metsää ja saarta myöten. Kun siis haluat tarjota asiantuntevaa apua sitä kaipaavalle katollesi, kutsu meidät kattotöihin!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Urjalassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Urjalassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Urjalan alueella!

Palahuopakattoremontti Urjala – kaikki katon kaipaamat palvelut meiltä

Palahuopakattoremontti Urjala, on paljon muutakin, kuin vanhan katon päivittäminen uuteen – tilaa meiltä kaikki, mitä katto kaipaa aina kattotuotteista läpivienteihin ja piipunpellityksiin. Me voimme siis palahuopakattoremontin yhteydessä tehdä paljon sellaisia muutoksia, joista katto hyötyy eri tavoin. Lumiesteiden asennus esimerkiksi estää äkillisiä lumivyöryjä sekä niiden aiheuttamia vahinkoja. Kattosillat ja kattotikkaat tekevät katolla kulkemisesta turvallisempaa. Aurinkopaneelien ja yläpohjan lisäeristeiden avulla kodistasi luodaan energiatehokkaampi kokonaisuus. Kattoikkunoiden ja valokupujen kautta sisälle saadaan ohjattua kauan kaivattua luonnonvaloa. Vesikourut mahdollistavat sadevesien ohjailun alas katolta ja tuuletusventtiilit parantavat yläpohjan ilmanvaihtoa. Pellittämällä savupiippu ja asentamalla piipun hattu, voidaan ehkäistä kosteutta tunkeutumasta rakenteisiin.

Meidän rautaiset moniosaajamme hoitavat siis kattosi kuntoon Urjalassa jokaista yksityiskohtaa myöten – teemme tottuneesti niin peltisepän- kuin kirvesmiehenkin työt. Tilaa meiltä erilaiset lisävarusteet katollesi ja valitse niin niiden kuin itse katteenkin väri vapaasti. Palahuovan väri- ja kattolaattojen muotovalikoima on laaja, joten se mahdollistaa katon sovittamisen monenlaiseen ympäristöön sekä rakennustyyliin. Tule tutustumaan palveluntarjontaamme ja kustomoi palahuopakattoremontista omannäköisesi kokonaisuus!

Huopakaton uusiminen Urjala – miksi valita huopakatto?

Huopakaton uusiminen Urjala, meiltä laadukkaat huopakatot kaikille pihapiirin rakennuksille. Monipuolinen, hiljainen, tyylikäs, helppohoitoinen, monenlaisia koettelemuksia kestävä sekä pitkäikäinen huopa sopii myös esimerkiksi piharakennusten katteeksi. Urjalastakin löytyy monia pihasaunoja, autotalleja, varastoja ja grillikatoksia, joita koristaa huopakatto. Koska huopa on elastista, on siitä helppo rakentaa kaiken muotoisia kattoja. On harjakattoja, satulakattoja, mansardikattoja, pulpettikattoja sekä jopa tasakattoja, sillä huovasta saa niin sanotusti hitsaamalla jopa täysin vesitiiviin. Huopa sietää siis hyvin niin seisovaa vettä, porottavaa aurinkoa, lumituiskuja, kovaa tuulta kuin piiskaavaa sadettakin. Ei siis ihmekään, että jo maamme historiassa vahvasti esillä olleen huovan suosio on suurta vielä tänäkin päivänä.

Asennusvirheet ovat yksi yleisimmistä huopakattojen vaurioiden syistä, ja näin ollen asennustöihin ei kannatakaan palkata ihan ketä tahansa. Jos huopa kiinnitetään esimerkiksi virheellisesti liian lyhyillä huopanauloilla, tai jopa hakasilla, voivat ne irrota tai alkaa ylösnousta, jolloin jälkeen jää pelkät reiät katteessa. Mikäli katteen ylösnostot unohdetaan tehdä, on riskinä kattovuoto esimerkiksi jiirin tai läpiviennin kohdalta. Ja jos vielä aluskatekin, eli alushuopa jää asentamatta kokonaan, ei mikään estä valuvaa vettä tunkeutumasta syvälle rakenteisiin. Huopakattoihin erikoistuneina asiantuntijoina tiedämme, miten huopa kuuluu oikeaoppisesti asentaa, millaisia ongelmia huopakatoilla yleensä kohdataan ja miten niitä voi ehkäistä. Siispä, oli kyse minkä kokoisesta, ikäisestä tai muotoisesta katosta tahansa, jätä huopakaton uusiminen Urjalassa meidän vastuullemme!

Palahuopakaton uusiminen Urjala on tarkkuutta vaativa prosessi

Palahuopakaton uusiminen Urjala, vaatii tarkkuutta sekä tietotaitoa onnistuakseen ja siksi haluatkin meidät hoitamaan sen. Me hoidamme jokaisen palahuopakaton uusimiseen liittyvän vaiheen huolellisesti, joten sinun ei tarvitse murehtia yksityiskohdista.

Palahuopakaton uusiminen alkaa sinun yhteydenotostasi, jonka jälkeen me saavumme Urjalaan ja kiipeämme katollesi toteuttamaan katon yleistarkastusta. Arvioimme esimerkiksi katon kokoa, kuntoa, läpivientien määrää, kaltevuutta sekä muita seikkoja, jotka vaikuttavat suoraan kunnostustöistä aiheutuviin kuluihin. Keräämämme tiedon pohjalta teemme räätälöidyn tarjouksemme palahuopakaton uusimistöistä, johon kuuluu kaikki projektiin liittyvä. Mikäli budjetti tuntuu olevan tiukalla, voi hakea nettisivujemme kautta rahoitusta tarjoamillemme kattotöille. Ja myöhemmin tietysti kotitalousvähennystä.

Kun olet hyväksynyt tarjouksen, voit kirjaimellisesti jättää avaimesi meille ja keksiä itsellesi parempaa tekemistä – onhan meillä käytössä avaimet käteen -palvelu. Me siis huolehdimme niin materiaalien hankinnasta, rakennustelineiden paikalle kuljetuksesta, pihamaan suojauksesta pressulla, vanhan katon purusta, alusrakenteen korjauksesta (mikäli alustassa on kastuneita lautoja tai villoja), uuden palahuopakaton asennuksesta, kattotuotteiden kiinnityksestä kuin purkujätteiden hävityksestäkin. Paikalta poistumme vasta, kun loppusiivous on toteutettu ja kasvoillasi tyytyväinen ilme. Näin siis Urjalassa, kun tilaa palahuopakaton uusimisen meiltä!

Huopakaton huollot sekä myrskyvauriokorjauksetkin ovat meidän erityisosaamistamme

Me siis uusimme ja remontoimme huopa- sekä palahuopakatot kaikilla lisämausteilla, mutta ei palvelutarjontamme vielä siihenkään lopu. Urjalassa saat meiltä myös uudelle katollesi kaikki kaipaamasi huollot, joiden avulla katto pysyy kunnossa läpi vaikeidenkin vuodenaikojen. Suosittelemme, että ainakin puolivuosittain katon pinta sekä rännit tarkastettaisiin ja putsattaisiin. Myös läpivientien tiiveys ja kattotuotteiden kiinnitys tulisi varmistaa. Tilanteen mukaan katto saattaa hyötyä myös esimerkiksi turvallisista lumenpudotuksista tai sammaleentuhokäsittelystä.

Huollot ovat paras tapa ehkäistä vuodoille otollisia olosuhteita. Mikäli katolla kuitenkin ilmenee vuotoja, voimme me paikata ne tottuneesti ennen kuin kosteus ehtii levitä niiden kautta alusrakenteisiin tai jopa sisälle saakka. Erityisesti silloin, kun Urjalaa koetelleen myrskyn seurauksena puu kaatuu lapetta vasten ja vaurioittaa sitä, on syytä ottaa yhteys meidän ammattilaisiimme pikaisesti. Ajallaan toteutetut myrskyvauriokorjaukset voivat ehkäistä massiiviset katastrofit myöhemmin. Mitä ikinä kattosi siis kaipaakaan, käänny meidän puoleemme!