Kattoremontti & Kattotyöt Toholampi

Kattoremontteja ja muita kattotöitä Toholammilla tekevän Kattokorjaus-palvelun asiantuntemukseen voi luottaa kaikissa erilaisissa tilanteissa. Teemme aasta ööhön kaikki kerrostalojen, rivitalojen, omakotitalojen tai kesämökkien kattotyöt, joten saat oikeat ammattilaiset niin katon uusimiseen, katon maalaamiseen, lintuverkkojen asentamiseen kuin vaikkapa vuotavien kattoikkunoiden uusimiseen taloyhtiön katolla. Huopakattotöistä on tullut meille kaikista rakkaimpia töitä, mutta tietotaitoa ei tule puuttumaan silloinkaan, kun tilaat meiltä joitain peltikattotöitä tai tiilikattotöitä. Myös peltisepäntyöt kuuluvat palveluvalikoimaamme: kattopeltiseppämme ovat valmiita palvelemaan sinua aina, kun tarvitset kattoremonttia tai jotain katonkorjausta konesaumakatollesi. Kattopeltiseppiemme käsissä syntyvät myös monet suojapellitykset – voit tilata myös jalkarännit tai kattoturvatuotteet peltisepäntyönä.

Kotitalousvähennyskelpoisia kattotöitä on tarjolla myös Kannuksessa, Kokkolassa, Lestijärvellä ja Sievissä. Kotisivujemme kautta on helppo järjestää kattotöille myös rahoitus. Rahoituksen avulla katto voidaan korjata tai kunnostaa heti, kun tarvetta ilmenee. Mitä aikaisemmassa vaiheessa katto kunnostetaan, sitä parempi, sillä vesi voi päästä kattorakenteita pilaamaan mistä tahansa haurastuneesta ja epätiivistä kohdasta.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Toholammella. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Toholammella löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Toholammen alueella!