Kattohuolto Toholampi

Asiantuntija saa sekä omakotitalon, kesämökin, kerrostalon että rivitalon katon huollot Toholammilla onnistumaan kerralla – katemateriaalista riippumatta. Taloyhtiötkin voivat luottaa kattonsa meidän hellään huomaamme. Kun teemme lumenpudotusta tiilikatolla tai sammaleenpoistoa huopakatolla, emme riko kattoa, vaan kaikki hoituu kuin suoraan oppikirjasta. Myös katon puhdistus on askare, mikä voi rikkoa kattoa – etenkin herkkää huopakattoa. Meidän asiakkaanamme sinun ei tarvitse olla huolissasi tällaisista asioista, vaan voit luottaa parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen. Huollamme kaikki katot myös Kannuksessa, Kokkolassa, Lestijärvellä ja Sievissä.

Tiilikattoa, peltikattoa, huopakattoa tai palahuopakattoa on huollettava ainakin kahdesti vuodessa, ja tämä hoituu puhdistamalla katto. Samalla puhdistetaan myös räystäskourut, joihin kertyy aina neulasia, lehtiä ja muita roskia. Katon kuntotarkastus on helppo suorittaa kattoa harjatessa tai ilmapuhaltaessa. Sen perusteella saatamme suositella sinulle esimerkiksi peltikaton maalaamista. Kun se tehdään oikealla tavalla, kestää maalipinnoite 10–15 vuotta. Jos esimerkiksi esivalmistelut jäisivät väliin, voisi käydä niin, että katto olisi maalattava uudelleen jo vuoden kuluttua.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Toholammella. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Toholammella löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Toholammen alueella!