Huopakattoremontti Suonenjoki

Huopakattoremontti Suonenjoki, uuden katon sinulle taiteilee huippuosaavat ammattilaisemme. Ja syitähän on monia. Katto on saattanut alkaa vuotaa kuluneen katteen tai esimerkiksi piipun, kattoikkunan tai muun läpiviennin kohdalta. Ehkä sisällä asti on havaittu vesivuotoa tai kenties pelkkä tunkkainen haju? Huopakaton vuoto ei välttämättä näy ulospäin, mutta toisinaan räystäslaudoitukseen ilmestyy jälkiä siitä. Puurakenteet saattavat homepilkuttua tai homehtua. Jopa lahota, joskin lahoamiseen menee usein muutama vuosi, joten lahovauriot tavataan havaita ajoissa – ellei vuohta sitten ole niin hankalassa paikassa, että se on hankala paikantaa. Myös yläpohjan villaeristeet voivat päästä kastumaan. Toisinaan huovat ovat niin kauttaaltaan kuluneet, että ne altistavat koko rakennuksen kosteusongelmille, eikä tällöin kannata enää lähteä sitä itsepintaisesti korjailemaan. Katon päälle saattaa myös kaatua myrskyssä puu, joka runnoo sen rakenteita. Ja joskus katon käyttöikä vain yksinkertaisesti tulee tiensä päähän.

Onneksi me tiedämme, mitä tehdä, kun katto vuotaa ja sisäilmaongelmat riivaavat. Kokeneet ja asiantuntevat kattoalan ammattilaisemme rientävät apuun, oli kyse millaisesta katosta tahansa. Toiminta-alueeseemme kuuluu koko Pohjois-Savo, joten voit kutsua meidät Suonenjoen lisäksi myös muille lähipaikkakunnille. Rautalampi, Leppävirta, Pieksämäki, Kuopio, Syvänniemi sekä varkaus saavat nekin kaipaamansa huopakattoremontit meiltä – sijaitsi remonttikohde sitten kaupungissa, taajamassa, saaressa, huonokuntoisen hiekkatien päässä tai ihan keskellä metsää!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Suonenjoella. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Suonenjoella löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Suonenjoen alueella!

Palahuopakattoremontti Suonenjoki – luotettavalta palveluntarjoajalta jokaista työvaihetta myöten

Palahuopakattoremontti Suonenjoki, taidamme jokaisen katon kunnostukseen liittyvän työvaiheen aina vanhan palahuovan purkutöistä, alusrakennetöihin ja eristetöistä, läpivientitöihin, peltisemäntöihin sekä kirvesmiestöihin. Toisin sanoen homma hoituu siis avaimet käteen -palveluna, mikä tarkoittaa, että poistumme paikalta vasta purkujätteet hävitettyämme ja loppusiivouksen suoritettuamme.

Oli palahuopakaton ongelmien taustalla sitten asennusvirhe, savupiipun pellityksen puuttuminen, kattoikkunan väärä asennussarja tai vääränlaiset kiinnikkeet ja naulat, älä jätä ongelmia sikseen, vaan toimi nopeasti. Kutsu paikalle meidän kattoalan huippuosaajamme toteuttamaan katon yleisarviota, jonka yhteydessä selviää paljonkin niin katon kunnosta kuin sen ominaisuuksista.

Palahuopakatto eli paanukatto tai laattakatto on näyttävä kokonaisuus, jolle voidaan remontin yhteydessä tehdä paljon muutoksia. Voimme esimerkiksi parantaa katon varustelua asentamalla lumiesteitä, kattotikkaita, aurinkopaneeleita, kattosiltoja tai muita kattotuotteita sekä rakentamalla uudet läpiviennit. Myös katon väriä sekä kattolaattojen kokoa ja muotoa voidaan vaihtaa samalla, minkä seurauksena koko rakennus saa uudenlaisen yleisilmeen. Parhaimmillaan muuttunut ulkonäkö jopa nostaa kohteen arvoa asuntomarkkinoilla. Kerro siis meille toiveistasi ja luota katto osaaviin käsiimme Suonenjoella, niin et varmasti pety lopputulokseen!

Huopakaton uusiminen Suonenjoki takaa kestävän katon seuraaville vuosikymmenille

Huopakaton uusiminen Suonenjoki, meiltä kunnon katto pääsi päälle seuraavien vuosikymmenien ajaksi. Huopa eli bitumi, kermi, bitumikermi tai kansakielellä pahvi on paitsi näyttävä, tyylikäs ja pitkäikäinen, myös helppohoitoinen sekä hiljainen – sateen ropina ei kuulu sisälle. Pelkillä säännöllisillä kattohuolloilla pääsee jo pitkälle, mitä tulee katon ylläpitoon, mutta kausittaisiakin toimenpiteitä kannattaa tehdä tarpeen mukaan. Meiltä saat onneksi niin turvalliset lumenpudotukset, sammaleentuhokäsittelyt kuin myrskyvauriokorjauksetkin.

Huopakatto sopii myös monen tyyppisiin kohteisiin, sillä siitä saa tulityönä eli niin sanotusti hitsaamalla jopa täysin vesitiiviin tasakaton, jolloin kattoon asennetaan kaksi pohjahuopaa sekä yksi pintarullahuopa. Näin ollen se on paras vaihtoehto loivalle tai tasaiselle katolle – palahuopa kun vaatii jonkin verran jyrkkyyttä. Huopa on tuttu näky myös harjakaton, satulakaton, pulpettikaton ja mansardikaton lappeilla kaikenlaisissa kohteissa. Jopa Suonenjoella huopakatoista nauttivat niin monet omakotitalot, kesämökit, muut vapaa-ajanrakennukset, pihasaunat, autotallit, varastot kuin grillikatoksetkin. Jos jokin niistäkin siis alkaa näyttää merkkejä vesivuodoista tai niiden riskeistä, kutsu meidät paikalle. Huopakaton uusiminen on meille tuttua puuhaa katon koosta, muodosta tai rakennuksen käyttötarkoituksesta riippumatta ja hoituu aina ajallaan!

Palahuopakaton uusiminen Suonenjoki jokaista katon osaa myöten

Palahuopakaton uusiminen Suonenjoki, kattojen kokonaisvaltaiseen kunnostukseen omistautuneelta tiimiltämme jokaista katon osaa sekä työvaihetta myöten. Aloitamme palauhuopakattotyöt tarvittavilla suojaustöillä, mikä tarkoittaa, että levitämme mahdollisuuksien mukaan pihalle, räystäiden alapuolelle suojapressun, johon puramme vanhan katon. Näin purkujätteet eivät leviä pitkin pihaa ja loppusiivous sujuu nopeammin. Pyrimme kaikessa työskentelyssämme kunnioittamaan pihamaatasi noin muutenkin. Kun aluskermi sekä pintahuopa on purettu ja entisen huovan kiinnitykseen käytetyt hakaset tai naulat irrotettu, voimme alkaa uusimaan otsalautoja sekä aluslautoja tarpeen mukaan niin terassi- kuin räystäsalueeltakin. Saat ne valmiiksi toiveidesi mukaisin värisävyin maalattuna. Sitten päästäänkin asentamaan aluspohjarullahuopakatetta eli alushuopaa. Alushuovan tehtävä on tarjota suojaa, mikäli vesi läpäisisi jostain syystä pintahuovan.

Sitten päästäänkin asentamaan itse pintahuopaa, jonka asentamisessa käytetään pitkiä, säänkestäviä huopakatenauloja tai ruuveja – hakasia emme suosittele, sillä ne alkavat ajan myötä nousemaan ylös liian lyhyen kokonsa tähden, eikä pelkkä liimareuna estä huopaa valumasta auringon sitä lämmittäessä. Kun pintahuopa on kunnolla kiinni, voidaan sille asentaa vielä uusia kattotuotteita tai esimerkiksi pieneläinesteitä. Katon varustelutarve riippuu usein paljon sen jyrkkyydestä, jonka tekniset asiantuntijamme tarkastavat. Lisävarustelujen ohella voimme kunnostaa myös vanhan savupiipun ja huolehtia piipunpellityksistä. Näin hoituu siis palahuopakaton uusiminen Suonenjoella!

Huopa- tai palahuopakattoremontin hinta Suonenjoella

Huopa- ja palahuopakattoremonttien hinnat koostetaan Suonenjoella aina katto- sekä projektikohtaisesti. Hintaan vaikuttavat esimerkiksi katon koko, läpivientien lukumäärä, pohjatöiden määrä, katon kaltevuus, rakennuksen korkeus, uusien kattotuotteiden lisääminen, sadevesijärjestelmän uusiminen, katon kunto sekä lukuisat muut tekijät. Yhdellä hinnalla saat kuitenkin kaiken aina vanhan katon purusta eristevillojen vaihtoon ja kattotuotteiden asennuksesta piipunhatun kiinnitykseen – sinä päätät, millaisia toimenpiteitä me katollasi teemme. Tarjolla ei siis ole mitään tiettyä neliöhintaa, vaan katto tulee tutkia ensin.

Palveluumme kuuluvat tietysti niin asiantuntevat kattoasentajat ja taitavat peltisepät, ympäristön riittävän suojauksen, mahdolliset työskentelytelineet, työkoneiden käyttö kuin kaikki eri työvaiheetkin. Säästy siis ikäviltä ja yllättäviltä piilokuluilta ja tilaa huopa- ja palahuopakattoremontit hyvään hinta-laatusuhteeseen Suonenjoelta meidän kokeneilta konkareiltamme. Kattoremontti on aina viisas investointi tulevaan!