Kattohuolto Suonenjoki

Tilaa meiltä oman tai taloyhtiön katon huolto Suonenjoella, niin saat mitä parhainta palvelua erinomaisella hinnalla. Kattohuoltopalvelumme on mitä asiakasystävällisintä, sillä katot puhdistetaan tai esimerkiksi maalataan avaimet käteen -periaatteella. Kun otat yhteyttä, kiirehdimme paikan päälle laskemaan hintaa omakotitalon, kesämökin, kerrostalon tai rivitalon kattohuollolle, ja aloitamme urakan mahdollisimman pian. Kaikki sujuu siis helposti ja vaivattomasti.

Palvelemme myös erittäin kattoystävällisesti, mikä tarkoittaa sitä, ettei tiilikatto, peltikatto, huopakatto tai palahuopakatto vaurioidu sitä puhdistaessamme tai huoltaessamme. Varsinkin lumenpudotus on kattohuolto, mikä voi rikkoa kattoa tullessaan väärin toteutetuksi. Myös katon puhtaanapitoon liittyy tällaisia riskejä, sillä etenkin huopakaton pinta vaurioituu herkästi. Esimerkiksi kovaharjaksisia harjoja tai painepesuria ei tule käyttää huopakattohuolloissa.

Teemme kaikki kattohuollot asiantuntevin ja varmoin ottein myös Kuopiossa, Leppävirralla, Pieksämäellä, Rautalammilla ja Tervossa. Aloita vaikka tilaamalla meiltä katon kevät- tai syyshuolto. Silloin puhdistamme sopivin ottein sekä katteen että räystäskourut, ja teemme katon kuntotarkastuksen. Kun tiedämme katon kunnon, osaamme tarvittaessa suositella sammaleentuhokäsittelyä tai esimerkiksi kattomaalausta.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Suonenjoella. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Suonenjoella löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Suonenjoen alueella!