Huopakattoremontti Sulkava

Huopakattoremontti Sulkava, me estämme katon kosteusongelmia ajamasta koko rakennusta täysin asuinkelvottomaan kuntoon. Kauttaaltaan kuluneen katon tuho on varma, ellei tilanteeseen puututa riittävän ajoissa. Jo ihan pienikin vuoto on syytä ottaa vakavasti – saattaahan sitä kautta yläpohjaan tiensä löytävä kosteus levitä varsin laajalle alueelle. Me estämme tilannetta eskaloitumasta edelleen. Sano hyvästit kastuneille eristevilloille, rikkinäiselle aluskatteelle sekä lahonneille puurakenteille. Myös sisäilmaongelmat ja lämmönhukka jäävät historiaan, kun kattoremonttipalvelumme moniosaajat rientävät apuun.

Kattoremonttipalvelumme kokeneiden asiantuntijoiden avulla se epätoivoiseltakin vaikuttava tilanne voidaan vielä kääntää voitoksi. Tunnelin päässä on siis valoa. Kutsu meidät paikan päälle Sulkavalle – teemme kaiken, jotta saisit nauttia kattosi tarjoamasta suojasta vielä tulevinakin vuosikymmeninä. Mikäli korjailu ja paikkailu ei tuota tulosta, toteutamme kattavan huopakattoremontin, joka yhteydessä voidaan paitsi lisätä yläpohjan tuuletusta ja uusia rikkinäisiä rakenteita, myös kaikki tarvitsemasi kattotuotteet. Koko Etelä-Savo tuntee meidät asiakasläheisestä työotteestamme. Eikä ihmekään, valmistuvathan kaikki kattotyöt aina sovitussa ajassa sekä kympin arvosanoin. Toiminta-alueemme kattaa myös Sulkavan lähipaikkakunnat – Savonlinna, Lohikoski, Puumala, Lauteala, Parkumäki sekä erilaisten saarikohteidenkin kesämökitkin saavat uudet huopakatot meiltä. Ota siis yhteyttä tarvittaessa pidemmänkin matkan päästä!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Sulkavalla. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Sulkavalla löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Sulkavan alueella!

Palahuopakattoremontti Sulkava – kutsu meidät tekemään taikojamme katollasi

Palahuopakattoremontti Sulkava, kun kaipaat avuksesi kokeneita, asiantuntevia sekä raudanlujia kattoalan ammattilaisia, käänny meidän kattoremonttipalvelumme puoleen. Me emme poikkea sovitusta aikataulusta tai tingi työn laadusta – onhan kattosi meidän käyntikorttimme.

Palahuopakattoremontin myötä pääset eroon niin auringossa haalistuneista lappeista kuin painuneesta katostakin, jolloin koko rakennuksen yleisilme kohenee. Parhaimmillaan kattotyöt nostavat jopa koko kiinteistön arvoa. Voit säästää jatkossa sähkölaskussa asennuttamalla lappeille sarjan aurinkopaneeleita ja lämmityskulutkin laskevat, kun kastuneet eristeet uusitaan. Ja mikäli olet jo pitkään haaveillut uudesta kattoikkunasta tai muusta läpiviennistä, voimme rakentaa senkin vielä samaan syssyyn. Tilaa siis niin katon kunnostustyöt kuin erilaiset kattotuotteetkin meiltä valmiiksi lappeille asennettuna.  Meillä voit valita niin katteen kuin kattotuotteidenkin värin mieltymystesi mukaan.

Vaikka kyseessä oli ihan pikkuruisenkin kesämökin palahuopakattoremontti, ei sitä kannata lähteä kokeilemaan itse. Ei, vaikka olisikin varsin etevä tyyppi ja katsonut kaikki Internetin tee-se-itse -kattoremonttivideot. Palahuopakaton työstäminen on varsin haastavaa hommaa ja voi mennä pahastikin vikaan. Kannattaa myös pitää mielessä, että erilaisten kattotuotteiden ja muiden rakennusmateriaalien valmistajatkaan eivät tapaa tarjota tuotteilleen takuuta, ellei niitä ole asennettu lappeille ammattilaisen toimesta. Käänny siis poikkeuksetta kaikissa kattoasioissa meidän puoleemme Sulkavalla!

Huopakaton uusiminen Sulkava, meiltä turvallinen sekä kestävän katto pääsi päälle

Huopakaton uusiminen Sulkava, kun kaipaat ratkaisuja pitkään vaivanneisiin vaikeuksiin ja haluat kunnon katon pääsi päälle moneksi vuosikymmeniksi, ota yhteys meihin. Ammattilaisemme tuntevat Itä-Suomen ajoittain haasteelliset olosuhteet ja tietävät, millaisia odotuksia huopakattoon kohdistuu. Mikäli vanha kattosi ei enää tarjoa tarvittavaa suojaa, anna meidän uusia se.

Paras tapa varmistaa, että laadukas ja vasta kunnostettu huopakatto kestää monet myrskyt ja myllerrykset, on panostaa säännöllisiin kattohuoltoihin. Huopakaton uusimisen jälkeen voimme jatkaa siis kattosi parissa muissakin merkeissä – meiltä voit tilata niin lappeiden puhdistukset, uudelleenpinnoitukset kuin turvalliset lumenpudotuksetkin. Ja mikäli vaikkapa kovempi tuuli kaataisi puun lapetta vasten, voit olla huoleti, sillä myrskyvauriokorjaukset kuuluvat nekin erityisosaamiseemme.

Uusimme kaiken kokoiset huopakatot Sulkavalla avaimet käteen -palveluna. Käytännössä siis vastaamme jokaisesta projektiin liittyvästä työvaiheesta ja yksityiskohdasta. Voitkin kirjaimellisesti jättää avaimesi meille ja palata vasta, kun kaikki on valmista. Me huolehdimme niin purkujätteet oikeaoppisesta hävittämisestä kuin kunnollisesta kohteen loppusiivouksestakin. Tee siis katollesi palvelus ja kutsu meidät apuun, kun huopakaton uusiminen tai huollattaminen tulee ajankohtaiseksi Sulkavalla!

Palahuopakaton uusiminen Sulkava hoituu meiltä edullisesti

Palahuopakaton uusiminen Sulkava meiltä niin edulliseen hintaan, että voit säästää säästöpossusi hengen. Eiväthän kattotyöt useinkaan lukeudu niihin kotitalouden edullisimpiin investointeihin, mutta ei niiden kustannusten takia tulisi kuitenkaan joutua kompensoimaan omaa elämäntyyliäänkään. Me emme pumppaa loppusumaa pulleaksi ilmalla maksimoidaksemme voitot, vaan voit luottaa reiluun hinnoittelupolitiikkaamme. Kustomoimme kaikkien kattotöiden hinnan aina kunkin kohteen ominaisuuksien sekä asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Ollaanko palahuopakattoa uusimassa jokaista yläpohjan homeista rakennetta myöten, vai riittääkö pinnallisempi kunnostus? Asennetaanko remontin yhteydessä iso määrä kattotuotteita, vai voidaanko vanhoja vielä hyödyntää? Onko kyse kesämökistä vai kookkaasta kartanosta?

Mikäli siis toivot meidän tekevän tarjouksen juuri sinun palahuopakattosi uusimisesta, kutsu tiimimme käymään Sulkavalla. Projekti alkaa katon kuntotarkastuksesta, jonka avulla saamme käsityksen siitä, millaisesta kohteesta on kyse. Mikäli budjetti tuntuisi kuitenkin loppusumman suuruudesta riippumatta liian suurelta, voit hakea kattotöitä varten rahoitusta helposti nettisivujemme kautta. Ethän myöskään unohda, että kaikista kattotöistämme voi hakea myös kotitalousvähennystä!

Huopakattoremontit myös Sulkavan suloisille piharakennuksille

Huopa sopii moneen. Se on keveyttä, edullista, kestävää ja pitkäikäistä. Siitä saa jopa niin vesitiiviin, että sitä voi hyödyntää jopa tasakaton suojana. Se on samalla sekä moderni että perinteikäs, joten istuu hyvin niin klassisempiin kuin uudempiinkin kohteisiin – mansardikatoksi, pulpettikatoksi tai laattakatoksi. Huopa ei ropise sateella ja ylläpitokin on helppoa – pelkillä puhdistuksilla päästään jo pitkälle.

Juurikin tästä syystä huopaa nähdään paljon paitsi asuinrakennusten, kuten omakotitalojen, paritalojen ja kesämökkien, myös esimerkiksi erilaisten piharakennusten kattoina. On autotalleja, pihasaunoja, grillikatoksia, liitereitä, varastoja sekä muita rakennelmia, jotka nauttivan huovan tarjoamista ominaisuuksista. Ehkä sinunkin pihapiiristäsi Sulkavalla löytyy yksi tai useampi piharakennus, jonka katon kuntotarkastus ja jopa remontti olisivat ajankohtaisia? Älä jätä edes pihan perän varastoa oman onnensa nojaan, vaan kutsu meidät apuun – tilanteet kun eskaloituvat nopeasti. Sulkavalla saat kaikki pihapiirin huopakatot kuntoon meidän kattoremonttipalvelumme avulla, oli kyse millaisista toimenpiteistä tahansa!