Kattohuolto Sulkava

Kattoystävällisimmin tehdyt kattohuollot Sulkavalla on suoritettu Kattokorjaus-palvelun toimesta. Me otamme aina huomioon katteen materiaalin ja etenemme kaikissa toimissamme niin, ettei katto vaurioidu. Omakotitalon, kesämökin, kerrostalon ja rivitalon kattohuoltojen tarkoitus on tukea katon kuntoa ja pidentää sen käyttöikää, ei suinkaan aiheuttaa uusia vaurioita. Näin voi kuitenkin käydä varsinkin kattolumitöiden yhteydessä. Peltikatto, tiilikatto, huopakatto ja palahuopakatto voivat vaurioitua myös silloin, kun kattoa puhdistetaan tai pestään. Parasta on jättää kaikki kattohuollot asiantunteville ja kilpailukykyisesti kattotyönsä hinnoitteleville ammattilaisille, joten ota yhteyttä niin lumenpudotusten, jäänsulatusten kuin muidenkin kattohuoltojen tiimoilta. Teemme kaikki taloyhtiöiden ja yksityisasiakkaiden kattohuollot myös Juvalla, Puumalassa, Rantasalmella, Ruokolahdella ja Savonlinnassa.

Katon puhdistaminen ja roskien poisto ränneistä ovat joka kevät ja syksy tarvittavia kattohuoltoja. Samalla tutkimme kattoa osataksemme tehdä tarvittaessa tarjouksen sammaleiden poistosta (jos kyseessä on huopa- tai tiilikatto) tai katon huoltomaalaamisesta (jos kyse on peltikatosta). Teemme myös tiili- ja huopakattojen suojapinnoitukset, kattoturvatuotteiden huollot, kattopesut ynnä muut kattohuollot, joita kattonne ikinä voi tarvita.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Sulkavalla. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Sulkavalla löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Sulkavan alueella!