Kattohuolto Siilinjärvi

Harva asia on helpompi kuin omakotitalon, kesämökin, kerrostalon tai rivitalon katon huolto Siilinjärvellä. Sinulta ei mene kuin muutama minuutti, kun soitat Kattokorjaus-palvelulle ja tilaat katon puhdistuksen tai jonkin muun kattohuollon oman tai taloyhtiön rakennuksen katolle. Teemme kattohuollot nopealla aikataululla, hyvällä hinnalla ja avaimet käteen -pakettina myös Kuopiossa ja Lapinlahdella.

Sekä katot että räystäskourut kannattaa puhdistaa joka kevät ja syksy. Sekä peltikatto, huopakatto, palahuopakatto että tiilikatto hyötyvät siitä, että ne puhdistetaan näin usein. Siisti katto ruostuu ja sammaloituu vähemmän, ja koska molemmat ilmiöt haurastuttavat kattoa, tukee katon puhtaanapito koko kattokokonaisuuden kuntoa. Kevät- ja syyshuoltojen yhteydessä tehty kuntotarkastus kertoo, onko kattoa aika paikata, tai pitäisikö se kenties maalata tai käsitellä sammaleentuhoaineilla.

Teemme myös lumenpudotukset niin tasakatoilta, harjakatoilta kuin esimerkiksi pulpettikatoiltakin. Lumi voi vaurioittaa katon rakenteita tai yksityiskohtia, mutta se saattaa myös aiheuttaa vaaratilanteita putoamalla alas väärään aikaan. Myös jää voi olla kohtalokas katolle tai ohikulkijalle, joten sekä jää että lumi kannattaa poistaa katolta hyvissä ajoin.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Siilinjärvellä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Siilinjärvellä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Siilinjärven alueella!