Kattoremontti & Kattotyöt Siilinjärvi

Jos mietit, mitä kaikkia kattoremontteja ja kattotöitä Siilinjärvellä oikein teemmekään, saatat yllättyä vastauksesta. Kattokorjaus-palvelu tekee nimittäin aivan kaikki omakotitalon, kesämökin, kerrostalon tai rivitalon kattotyöt aina lintuverkkojen asentamisesta koko katon uusimiseen. Kattoremonttia ei tarvita kovinkaan usein, kun katon kuntoa ylläpidetään kattohuoltojen avulla, ja kun katto paikataan pian uusien vaurioiden ilmestyttyä. Esimerkiksi vuotavaa kattoikkunaa ei kannata jättää uusimatta, sillä se voi johtaa katon vesivahinkoon ja ennenaikaiseen kattoremonttiin. Erityisen paljon voimme antaa vinkkejä katon ylläpitoon sellaisille taloyhtiöille tai yksityisasiakkaille, joiden rakennusta suojaa huopakatto. Toki voitte luottaa ammattitaitoomme ja kokemukseemme myös kaikissa tiilikatto- ja peltikattotöissä.

Kattoremontti voi olla myös tavallisuudesta poikkeava. Ota yhteyttä Siilinjärvellä, Kuopiossa ja Lapinlahdella myös silloin, jos tahdot vaihtaa tasakaton pulpettikatoksi tai viimeistellä uuden harjakaton peltisepäntöillä. Katon korotus, uusien läpivientien asentaminen tai katon lisälämmöneristäminen ei ole ongelma. Yksityisasiakkaana saat lintuverkkojen asentamisella täydennettävästä katon vaihtamisesta ja muista kattotöistä kotitalousvähennyksen, ja kotisivujemme kautta löydät joustavan rahoituksen. Kaikki sujuu mahdollisimman helposti, sillä toimimme aina avaimet käteen -periaatteella.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Siilinjärvellä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Siilinjärvellä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Siilinjärven alueella!