Kattohuolto Savitaipale

Katon huollot Savitaipaleella ovat paras tapa ylläpitää omakotitalon, kerrostalon, rivitalon tai kesämökin katon kuntoa. Katto voi olla uusimiskunnossa jopa puolta aikaisemmin, jos kattoa ei puolivuosittain puhdisteta ja tarkasteta korjaustarpeiden varalta. Kotitalouksien ja taloyhtiöiden kannattaa muistaa myös se, ettei sammal kuulu katolle. Sammaleiden poistamatta jättäminen on varma tapa lyhentää katon elinkaarta. Ota yhteyttä niin Savitaipaleella, Kouvolassa, Lemillä, Luumäellä, Mikkelissä, Mäntyharjulla, Puumalassa kuin Taipalsaaressakin! Kerromme mielellämme lisää siitä, miten juuri teidän kattoanne kannattaa huoltaa ja ylläpitää. Teemme myös lumenpudotukset.

Oltiinpa huoltamassa tiilikattoa, peltikattoa, huopakattoa tai palahuopakattoa, tehdään katon jokavuotiset kevät- ja syyshuollot samalla tavalla, eli ensin katto puhdistetaan. Sitten puhdistetaan räystäskourut tai rännit, ja lopuksi asiakkaalle annetaan tarjous mahdollisesti tarvituista lisätöistä. Katolla liikkuessamme huomaamme paitsi kaikki paikkaustarpeet, myös tarpeen uusia katon pinnoite, maalata peltikatto tai huoltaa kattovarusteita. Tiili- ja huopakatto pinnoitetaan kerran koko toimintakaarensa aikana, mutta peltikatto voi – tapauksesta riippuen – tarvita useampiakin maalauskertoja, jotta ruoste ei alkaisi heikentää kattopeltien kuntoa.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Savitaipaleella. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Savitaipaleella löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Savitaipaleen alueella!