Kattoremontti & Kattotyöt Savitaipale

Omakotitalon, kerrostalon, rivitalon tai kesämökin paras suoja sateilta on ehjä katto, joten kattoremontteja ja kattotöitä Savitaipaleella tekevään Kattokorjaus-palveluun kannattaa olla yhteydessä jo hyvissä ajoin. Yksityisasiakkaan tai taloyhtiön katto kestää mahdollisimman pitkään, kun sitä huolletaan säännöllisesti. Kaikki pikkuviatkin kannattaa korjauttaa viipymättä, sillä kattoreikien paikkaus ja vuotavien kattoikkunoiden uusiminen estää katon vesivahingot. Kun katto on viimein aika uusia, ei kattoremontin kanssa ole syytä aikailla. Huopakatto, peltikatto ja tiilikatto on mahdollista uusia hyvinkin edullisesti, jos katon alapuolisissa rakennuksissa ei vielä ole isoja korjaustarpeita.

Pysyt aina kärryillä siitä, mitä kattosi tarvitsee, kun annat meidän tarkastaa sen joka kevät ja syksy. Huopakattoammattilaisiltamme saat runsain mitoin vinkkejä bitumikaton elinkaaren kasvattamiseen, mutta tunnemme läheisesti myös peltikatot ja tiilikatot. Lintuverkkojen asentaminen, kattomaalaus ja monet muut kattotyöt oikeuttavat hakemaan kotitalousvähennystä, ja urakan voi maksaa kotisivujemme kautta saatavalla rahoituksella. Apu kaikkiin kattotöihin (myös peltisepäntöihin) on lähellä myös Savitaipaleen naapurikunnissa Kouvolassa, Lemillä, Luumäellä, Mikkelissä, Mäntyharjulla, Puumalassa ja Taipalsaaressa.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Savitaipaleella. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Savitaipaleella löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Savitaipaleen alueella!