Kattohuolto Satakunta

Omakotitalon, kerrostalon, rivitalon tai kesämökin katon käyttöikä voi jopa puoliintua, jos katon huollot Satakunnassa eivät tapahdu oikeaan aikaan ja oikealla tavalla. Kotitalouksien ja taloyhtiöiden kannattaa panostaa katon huoltamiseen, sillä se vähentää katon korjaustarpeita ja saa katon kestämään vuosikymmenestä toiseen. Katteen materiaali on otettava huomioon kattoa huoltaessa, sillä katon oman huolto-ohjelman vastaisesti tehdyt kattohuollot voivat jopa vaurioittaa kattoa.

Säännöllisyys – varsinkin katon puhdistusten suhteen – on yhtä tärkeää niin tiilikattoa, peltikattoa, huopakattoa kuin palahuopakattoakin huollettaessa. Katon puhdistus on tarpeen joka kevät ja syksy, ja samalla katto kannattaa tarkastaa mahdollisten vaurioiden tai muiden puutteiden varalta. Toista kahdesti vuodessa myös rännien puhdistus, sillä roskat tukkivat kourut nopeasti.

Huopa- ja tiilikattojen huolto-ohjelmaan kuuluu myös sammaleentuhokäsittely ja katon pinnoittaminen. Karhealle pinnalle kasaantuva lumi voi vaati pudottamista alas. Peltikatot arvostavat huoltomaalauksia, joiden avulla ruoste pysyy loitolla. Tilaa mitä vain kattohuoltoja sekä Eurassa, Eurajoella, Harjavallassa, Honkajoella, Huittisissa, Jämijärvellä, Kankaanpäässä, Karvialla, Kokemäellä, Merikarviassa, Nakkilassa, Pomarkussa, Porissa, Raumalla, Siikaisissa, Säkylässä että Ulvilassa!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Satakunnassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Satakunnassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Satakunnan alueella!