Kattoremontti & Kattotyöt Satakunta

Jokaiseen rakennukseen tarvitaan ehjä katto, joten aina on tarvetta hyvin tehdyille kattoremonteille ja kattotöille Satakunnassa. Kattokorjaus-palvelulta saa parasta palvelua kaikenlaisissa kattoremonteissa ja katon kuntoa tukevissa kattotöissä. Vastaamme luotettavasti varsinkin huopakattojen omistajien tarpeisiin, sillä tiedämme, miten omakotitalon, kerrostalon, kesämökin tai rivitalon huopakaton saa kestämään jopa 40 vuoden ajan. Palvelemme timanttisesti myös niitä yksityisasiakkaita tai taloyhtiöitä, joiden rakennusta suojaa peltikatto tai tiilikatto.

Katon uusiminen on edessä vasta vuosikymmenten päästä, kun katto on asianmukaisesti huollettu ja kaikki kattokorjaukset kattoreikien paikkaamisesta vuotavien kattoikkunoiden uusimiseen on tehty aikoinaan. Kattoturvatuotteet – mitkä voimme toteuttaa myös peltisepäntyönä – varmistavat katon turvallisuuden, ja lintuverkkojen asentaminen vähentää aluskatteen korjaustarpeita. IV-työt takaavat hyvän tuuletuksen katon alla.

Kotitalousvähennys ja kotisivujemme kautta haettava kattotöiden rahoitus tekevät palveluistamme hyvin asiakaslähtöisiä. Ota yhteyttä avaimet käteen -pakettina tehtävien kattotöiden tiimoilta kaikkialla Satakunnassa, eli Eurassa, Eurajoella, Harjavallassa, Honkajoella, Huittisissa, Jämijärvellä, Kankaanpäässä, Karvialla, Kokemäellä, Merikarviassa, Nakkilassa, Pomarkussa, Porissa, Raumalla, Siikaisissa, Säkylässä ja Ulvilassa!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Satakunnassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Satakunnassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Satakunnan alueella!