Kattoremontti & Kattotyöt Ruovesi

Kattokorjaus-palvelun luotettavilta ammattilaisilta tilatut kattoremontit ja kattotyöt Ruovedellä varmistavat sen, että sinun kattosi tai taloyhtiönne katto pitää vettä vuosikymmenestä toiseen. Jos kattoa huolletaan säännöllisin väliajoin, katon uusimiseen kuluu pitkä aika. Siinä välillä kattoon saattaa tulla pieniä vikoja, mutta jos ne hoidetaan pian pois päiväjärjestyksestä, siirtyy kattoremontti aina vain kauemman tulevaisuuteen. Kun asiantuntijamme mainitsevat kattoremontin olevan ajankohtainen, ei sitä kannata enää lykätä. Huopakatolle voit odottaa noin 40 vuoden mittaista elinkaarta, kun taas peltikatto kestää noin 50 vuotta. Tiilikatto uusitaan arviolta 70 vuoden välein.

Katto voidaan uusia edullisesti, jos urakka hoidetaan katon ollessa vielä tiivis. Kaikki kosteusvauriot kasvattavat katon uusiminen hintaa. Kerrostalon, rivitalon, omakotitalon ja kesämökin kattoremonttiin voidaan yhdistää lintuverkkojen asentaminen, katon IV- ja eristystöitä, erilaisia peltisepäntöitä ja uusien läpivientien asentaminen. Vanhat läpiviennit (kuten kattoikkunat) kannattaa samalla uusia. Ota yhteyttä ja pyydä kilpailukykyinen tarjous kattotöistä myös Juupajoella, Mänttä-Vilppulassa, Orivedellä, Tampereella, Virroilla ja Ylöjärvellä! Tarjousta tutkiessa kannattaa muistaa mahdollisuus kotisivujemme kautta haettavaan rahoitukseen sekä kotitalousvähennykseen.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Ruovedellä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Ruovedellä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Ruoveden alueella!