Kattohuolto Ruovesi

Enää ei tarvitse stressata katon huoltoa Ruovedellä – ota yhteyttä Kattokorjaus-palveluun, niin saat parasta palvelua parhaalla hinnalla kaikissa kattohuolloissasi. Huollamme kesämökkisi ja omakotitalosi katon. Jos asutkin kerrostalossa tai rivitalossa, voitte ottaa meidät taloyhtiönne luottokumppaniksi katon puhdistamiseen ja kaikkiin muihin kattohuoltoihin. Meidän kokeneet kattoammattilaisemme tekevät lumenpudotuksetkin – myös korkeiden rakennusten katoilta. Omakotitalojen, rivitalojen, kesämökkien ja kerrostalojen kattolumityöt tehdään ripeästi, jotta asukkaille aiheutuva haittaa olisi mahdollisimman lyhytkestoinen. Emme kuitenkaan tingi turvallisuudesta, piileehän lumenpudotuksessa monia riskejä. Kattokin voi vaurioitua, jos tietotaitoa ei ole tarpeeksi. Meidän kanssamme asioidessasi sinun ei luonnollisestikaan tarvitse kantaa tästä huolta.

Muistathan tarjota katollesi kevät- ja syyshuollon, mikä koostuu tiilikaton, huopakaton, palahuopakaton tai esimerkiksi peltikaton puhdistamisesta. Lisäksi poistamme lehdet ja muut roskat sadevesijärjestelmästä, ja teemme perustavanlaatuisen kattotarkastuksen. Sen perusteella osaamme tarvittaessa antaa tarjouksen sammaleenpoistosta huopakatolta, peltikaton huoltomaalauksesta tai tiilikaton pinnoittamisesta. Ota yhteyttä katon ikää pidentävien kattohuoltojen tiimoilta myös Juupajoella, Mänttä-Vilppulassa, Orivedellä, Tampereella, Virroilla ja Ylöjärvellä!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Ruovedellä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Ruovedellä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Ruoveden alueella!