Kattoremontti & Kattotyöt Ruokolahti

Kattoremontit ja kattotyöt Ruokolahdella varmistavat sen, että katto toimii niin kuin pitää. Katon tulee pitää kaikki sade- ja sulamisvedet rakennuksen ulkopuolella, ja kestää mahdollisimman pitkään – katemateriaalista riippuen menee ehkä jopa sata vuotta, ennen kuin katto on uusittava. Mitä vähemmän kattoa pitää korjata, sitä kustannustehokkaampi omakotitalon, kerrostalon, rivitalon ja kesämökin katto on. Ota meidät luottokumppaniksi oman tai taloyhtiön katon kunnossapitoon, niin katto on helppohoitoinen, hyvännäköinen ja pitkäikäinen.

Lintuverkkojen asentaminen, katon maalaus ja muut kattohuollot, huonokuntoisten kattoikkunoiden uusiminen ja muut kattokorjaukset sekä katon läpivientien tiiviyden varmistavat peltisepäntyöt ovat tapoja pitää katto toimivana ja tiiviinä. Kattokorjaus-palvelulta kuulet varsinkin tavoista huopakaton kunnossapitoon, sillä vuodet ovat muovanneet meistä varsinaisen huopakattoammattilaisen. Luota meihin myös tiilikatto- ja peltikattotöissä, sillä olemme remontoineet, huoltaneet ja korjanneet lukemattomia tällaisiakin kattoja.

Omakotitalojen ja kesämökkien omistajat voivat hakea sekä kotitalousvähennystä että verkkosivujemme kautta saatavaa rahoitusta. Olipa kyseessä pientalo, kerrostalo tai rivitalo, ota yhteyttä kattoremonttien ja muiden kattotöiden tiimoilta myös Imatralla, Lappeenrannassa, Parikkalassa, Puumalassa, Rautjärvellä, Savonlinnassa, Sulkavalla ja Taipalsaaressa.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Ruokolahdella. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Ruokolahdella löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Ruokolahden alueella!