Kattohuolto Ruokolahti

Kaikkien katon huoltoa Ruokolahdella tarvitsevien asiakkaiden ja taloyhtiöiden kannattaa olla yhteydessä Kattokorjaus-palveluun. Me tarjoamme kokonaisvaltaista, kilpailukykyisen hintaista ja aina yhtä asiantuntevaa palvelua niin omakotitalon, rivitalon, kesämökin kuin kerrostalonkin katon huoltamiseen. Tilaatte meiltä kevein sydämin myös lumenpudotukset, sillä teemme ne pitkällä kokemuksella ja turvallisuus ykkössijalla. Jos lunta pudottaa kokemattomampi henkilö, voi kattokin vaurioitua. Meidän kanssamme kaikki sujuu kuin tanssi – myös Imatralla, Lappeenrannassa, Parikkalassa, Puumalassa, Rautjärvellä, Savonlinnassa, Sulkavalla ja Taipalsaaressa.

Kattoa on huollettava joka vuosi. Katon kevät- ja syyshuollot koostuvat tiilikaton, huopakaton, palahuopakaton tai peltikaton puhdistamisesta ja katon kunnon tarkastamisesta. Samalla puhdistamme sadevesijärjestelmän, sillä sinne jäävät roskat voivat aiheuttaa monenlaisia ongelmia kosteuden, jään ja ruosteen kanssa. Katon puhdistus vähentää esimerkiksi sammalenpoistokäsittelyjen tarvetta. Sammaleiden poisto on olennainen tapa huolehtia huopakaton ja tiilikaton kunnosta. Huopakatoille pitää olla hellä, sillä se vaurioituu herkästi. Osaamme ottaa tämän huomioon, ja huollamme luotettavasti kaikenlaiset bitumikatot. Peltikatot voivat ruostua, joten älä lykkää kattomaalauksia. 

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Ruokolahdella. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Ruokolahdella löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Ruokolahden alueella!