Kattoremontti & Kattotyöt Ristijärvi

Ajoissa teetetyt kattoremontit ja kattotyöt Ristijärvellä takaavat sen, että katto pysyy tiiviinä ja sen alapuoliset rakenteet kuivina. Omakotitalon, kerrostalon, rivitalon ja kesämökin katto kestää mahdollisimman pitkään vaatien vain satunnaisia kattokorjauksia, jos se huolletaan säännöllisesti. Tarvitsitpa lintuverkkojen asentamista, katon maalaamista, kattoikkunoiden uusimista, peltisepäntöitä tai katon pesua, ota yhteyttä Kattokorjaus-palveluun. Me teemme kaikki yksityisasiakkaiden (jotka ovat oikeutettuja sekä kotitalousvähennykseen että hakemaan kotisivujemme kautta saatavaa rahoitusta) ja taloyhtiöiden kattotyöt myös Ristijärven naapurikunnissa eli Puolangalla, Hyrynsalmella, Kuhmossa, Sotkamossa ja Paltamossa.

Kun katto on viimein aika uusia, voidaan uudesta katosta tehdä halutessasi erilainen kuin aiempi. Tasakatosta voidaan tehdä aumakatto, ja tiilikaton tilalle voidaan asentaa huopakatto. Autamme asiakasta tarvittaessa tekemään lopulliset ratkaisut uuden katon materiaalin ja kaikkien katolle mahdollisesti tehtävien muutosten suhteen antamalla objektiivista tietoa. Tiedämme varsin paljon huopakatoista, mutta tietotaitoa on runsain mitoin myös tiilikatoista ja peltikatoista. Mikä tahansa kattoremontti, kattohuolto tai kattokorjaus onnistuu varmasti erinomaisesti.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Ristijärvellä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Ristijärvellä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Ristijärven alueella!