Kattohuolto Ristijärvi

Kun on aika toteuttaa kattohuoltoja Ristijärvellä, ota yhteyttä Kattokorjaus-palveluun, joka toteuttaa ammattitaidolla ja pitkällä kokemuksella kaikkien erilaisten kattojen huollot. Tiedämme, että katemateriaali ja muut katon erityispiirteet on otettava huomioon kattohuoltoja suunnitellessa ja tehdessä – muuten ei omakotitalon, rivitalon, kesämökin tai kerrostalon katon huolto onnistu. Pahimmassa tapauksessa voidaan mennä ojasta allikkoon. Varsinkin lumenpudotus on sellainen kattohuolto, mikä saattaa väärin tehtynä vaurioittaa kattoa ja saada sen jopa vuotamaan.

Katon puhdistuskin voi vaurioittaa kattoa, varsinkin herkkää huopakattoa. Välty tältä, ja tilaa huopakaton, palahuopakaton, peltikaton ja tiilikaton puhdistukset meiltä. Bitumikatoilta poistamme roskat ilmapuhaltamalla, muilta katoilta harjaamalla. Katon kevät- ja syyshuoltoon sisältyy myös sadevesikourujen puhdistus sekä katon kuntotarkastus, kun asioit kanssamme.

Huopakatto saadaan kestämään vuosikymmenestä toiseen, kun sammalet poistetaan tarvittaessa, ja kun katon pinnoite uusitaan kerran. Sammaleidenpoistossa käytämme sammaleentuhoaineita. Tiilikaton huolto-ohjelma on pääpiirteissään samanlainen. Peltikatto, mikä ei ruostu, ei tarvitse sammaleenpoistokäsittelyjä. Kun peltikatto toisinaan pestään ja maalataan, se pysyy hyvässä kunnossa. Tilaa kaikki kattohuollot jäänsulatuksista katon suojakäsittelyihin meiltä myös Puolangalla, Hyrynsalmella, Kuhmossa, Sotkamossa ja Paltamossa.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Ristijärvellä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Ristijärvellä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Ristijärven alueella!