Kattohuolto Rääkkylä

Suosittelemme lämpimästi tilaamaan katon huollon Rääkkylässä meiltä, olipa kyseessä omakotitalon, kerrostalon, rivitalon tai kesämökin katto. Sinulle tai taloyhtiöllenne tarjotaan mitä ammattitaitoisinta palvelua, mikä on kaiken lisäksi hinnoiteltu hyvin kilpailukykyisesti. Myös lumenpudotus on meidän heiniämme. Kattolumityöt ovat vaarallisia, jos ei omaa asiasta kokemusta, eikä käytä asianmukaisia turvallisuustuotteita. Kattokin saattaa vaurioitua lapion iskuista, joten älä ota turhia riskejä, vaan jätä lumen pudottaminen Kattokorjaus-palvelulle.

Lumenpudotuksen ohella teemme toki kaikki muutkin kattohuollot Rääkkylässä, Joensuussa, Kiteellä, Liperissä, Savonlinnassa ja Tohmajärvellä! Katto vaatii huoltamista puolen vuoden välein. Näin usein tarvitaan katon puhdistusta, roskien poistoa ränneistä ja katon kuntotarkastusta. Jos tiilikatto, peltikatto, huopakatto tai palahuopakatto on puhdistettu näin usein, pysyy katto siistinä ja hyväkuntoisena. Esimerkiksi sammaleita kasvaa katolla vähemmän, jos roskat eivät varjosta sitä sitoen siihen kosteutta. Vanhemmilla tiili- ja huopakatoilla saatetaan tästä huolimatta tarvita sammaleenpoistoa, mikä luonnollisestikin kuuluu palveluvalikoimaamme. Peltikatoille tarjoamme muun muassa katon huoltomaalauksia ja kattopesuja.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Rääkkylässä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Rääkkylässä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Rääkkylän alueella!