Kattoremontti & Kattotyöt Rääkkylä

Meiltä tilatut ja ammattitaidolla toteutetut kattoremontit ja kattotyöt Rääkkylässä johtavat tiiviiseen, toimivaan ja kaikin puolin turvalliseen kattoon. Pitkäikäisen katon salaisuus ovat säännölliset kattohuollot, ja katto pysyy tiiviinä, kun kaikki pikkuviatkin korjataan heti. Esimerkiksi vuotavan kattoikkunan uusiminen pelastaa kattovuodolta ja katon vesivahingolta. Turvallisuus varmistetaan esimerkiksi kattoturvatuotteilla, mitkä voimme toteuttaa peltisepäntyönä. Meiltä sujuvat mitkä tahansa yksityisasiakkaan tai taloyhtiön kattotyöt, kuten lintuverkkojen asentaminen tai vaikkapa katon IV-työt.

Kattoremontti tarvitaan hyvin harvoin, mutta se kannattaa tilata katon ollessa vielä tiivis, sillä näin katon uusiminen onnistuu edullisemmin kustannuksin. Kustannuksista ei tarvitse olla huolissaan, vaikka katon alapuolisten osien kosteusvaurioita olisi korjattava mittavamminkin. Kattokorjaus-palvelu hinnoittelee työnsä aina maltillisesti, ja kotisivujemme kautta voi hakea joustavaa rahoitusta. Yksityisasiakkaalla on lisäksi mahdollisuus kotitalousvähennykseen.

Pitkän linjan huopakattoammattilaisemme kertovat mielellään siitä, miten huopakattokin kestää 40 vuotta. Avullamme peltikatto saavuttaa ehkä jopa 50, ja tiilikatto kenties 70 vuoden käyttöiän. Ota yhteyttä kaikkien omakotitalon, kerrostalon, rivitalon ja kesämökin kattotöiden tiimoilta myös Joensuussa, Kiteellä, Liperissä, Savonlinnassa ja Tohmajärvellä!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Rääkkylässä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Rääkkylässä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Rääkkylän alueella!