Kattohuolto Pyhtää

Kaikenlaiset kattohuollot Pyhtäällä tekevä Kattokorjaus-palvelu tietää, miten katot kuuluu huoltaa siten, että niiden käyttöikä voidaan maksimoida. Me teemme myös mineriittikattojen huollot. Mineriittikaton pesu ja pinnoitus jatkaa niiden käyttöikää vielä roimasti. Myös tiilikatot ja huopakatot kannattaa pinnoittaa, sillä se suojaa niitä pakkasilta, kosteudelta, auringolta ja kasvustoilta. Jos vielä ei ole kerrostalon, rivitalon, kesämökin tai omakotitalon katon pinnoittamisen aika, kannattaa katolta poistaa kaikki sammalet, sillä ne aiheuttavat vääjäämätöntä tuhoa katolla. Jos yksityisasiakkaan tai taloyhtiön katto onkin peltikatto, se kannattaa maalata muutamaan otteeseen, jotta ruosteesta ei olisi harmia.

Toimimme kaikkialla Pyhtäällä, Loviisassa, Kotkassa ja Kouvolassa tehden kaikki kattomaalaukset, katon pinnoitukset, katon puhdistukset sekä esimerkiksi lumenpudotukset. Saat meiltä myös kattojen kevät- ja syyshuollot. Silloin mineriittikatto, peltikatto, palahuopakatto, huopakatto tai tiilikatto puhdistetaan sopivimmalla tavalla. Myös rännit puhdistetaan, jotta sadevesijärjestelmä vetäisi kaikkina vuodenaikoina. Katon kuntotarkastus kuuluu myös asiaan. Sen avulla voimme antaa tietoa katon kunnosta pintaa syvemmältä. Saatat saada tarjouksen jostain kattopaikkauksesta tai esimerkiksi kattoturvatuotteiden huollosta.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Pyhtäällä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Pyhtäällä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Pyhtään alueella!