Kattoremontti & Kattotyöt Pyhtää

Kattokorjaus-palvelu on paras tekijä kaikille kattoremonteille ja kattotöille Pyhtäällä – myös silloin, kun kyseessä on jokin tavanomaisesta poikkeava kattoremontti. Katon uusimisen yhteydessä yksityisasiakkaan tai taloyhtiön kattoa on mahdollista korottaa, jyrkentää tai loiventaa. Joissain tapauksissa vanha huopakatto voidaan jättää purkamatta, eli sen päälle voidaan asentaa suoraan uusi huopakatto tai peltikatto (ei kuitenkaan painavaa tiilikattoa). Olemme pitkän linjan huopakattoammattilaisia, joten osaamme kertoa, milloin tällainen ”tuplakattoratkaisu” on mahdollinen ja milloin ei. Kaikenkattavaa asiantuntemusta löytyy myös kaikenlaisiin tiili- ja peltikattotöihin. Tilaa kattoremontti, katon huolto, lintuverkkojen asennus, erilaisia peltisepäntöitä tai vaikkapa kattoikkunoiden uusiminen.

Kilpailukykyiset hinnat, asiantuntemuksella tehdyt kattotyöt, kotisivujemme kautta löytyvä rahoitus sekä mahdollisuus saada kotitalousvähennystä ovat suuren asiakastyytyväisyytemme salaisuuksia. Palvelemme kaikissa omakotitalojen, kesämökkien, kerrostalojen ja rivitalojen kattotöissä myös Loviisassa, Kotkassa ja Kouvolassa! Ensimmäinen askel katon kunnostamiseksi tai uuden katon asentamiseksi on ottaa yhteyttä ja sopia kanssamme arviointikäynnistä. Tämän visiitin perusteella saat kuulla, miten ja millä hinnalla sinunkin rakennukseesi saadaan tiivis, hyvännäköinen ja varmatoiminen katto.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Pyhtäällä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Pyhtäällä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Pyhtään alueella!