Kattohuolto Pyhäjärvi

Poikkeuksellisen kattavaa ja asiantuntevaa kattopalvelua tarjoava Kattokorjaus-palvelu tietää, miten erilaiset kattohuollot Pyhäjärvellä kannattaa tehdä. Osaamme huoltaa niin huopakatot, peltikatot kuin tiilikatotkin. Me emme karsasta edes mineriittikattoja, joiden huolto koostuu kylläkin pitkälti samoista asioista kuin tiilikaton tai huopakatonkin huolto, mutta vaatii tiettyjä varotoimenpiteitä. Mineriittikatto kestää vielä pitkään, kun katto puhdistetaan puolivuosittain, ja kun se tarvittaessa pestään ja pinnoitetaan.

Myös peltikatto pitää puhdistaa säännöllisesti, aivan kuten mineriittikatto, palahuopakatto, huopakatto tai tiilikattokin. Kaikkien kattojen kevät- ja syyshuoltoon kuuluu myös räystäskourujen puhdistaminen sekä koko katon kunnon käsittävä kuntotarkastus. Räystäskourut voivat mennä tukkoon roskista tai jäätyä umpeen talvella, jos tämä huoltotoimenpide jää suorittamatta. Kuntotarkastuksen perusteella yksityisasiakas tai taloyhtiö saa kuulla, tarvitseeko katto esimerkiksi sammaleenpoistoa tai kattomaalausta, mikä on mainio tapa saada peltikatot kestämään jopa 50 vuotta.

Teemme myös kerrostalon, rivitalon, kesämökin tai omakotitalon kattolumityöt. Lumenpudotukset etenevät toimestamme tehokkaasti, mutta turvallisuusasiat etusijalla. Kattohuoltoja saa meiltä myös Haapajärvellä, Kiuruvedellä, Kärsämäellä, Pielavedellä, Pihtiputaalla ja Pyhännällä, joten ota yhteyttä vaikka saman tien!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Pyhäjärvellä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Pirkanmaalla löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Pyhäjärven alueella!