Kattoremontti & Kattotyöt Pyhäjärvi

Anna meidän ottaa koppi kattoremontistasi ja muista kattotöistäsi Pyhäjärvellä. Kattokorjaus-palvelulla on pitkä kokemus kaikenlaisista kattotöistä – vaikka meidät tunnetaankin huopakattoihin erikoistuneena kattofirmana, tarjoamme kattavaa ja asiantuntevaa palvelua myös tiilikattojen ja peltikattojen huoltojen, korjausten ja remonttien tiimoilta. Teemme myös peltisepäntyöt, kuten konesaumakattoremontit tai jalkarännien uusimisen.

Katon uusimisen yhteydessä yksityisasiakkaan tai taloyhtiön kattoa voidaan muokata aivan eri näköiseksi. Tasakatosta voidaan tehdä pulpettikatto, ja pulpettikatosta aumakatto. Samalla kattoon voidaan asentaa uusia yksityiskohtia kuten kattoikkunoita – tai vanhat kattoikkunat voidaan uusia. Järkevien yksityiskohtien, kuten lintuverkkojen tai aurinkopaneelien, asentaminen viimeistelee uuden katon. Kattoremontin lopuksi suoritamme vielä loppusiivouksen, teemmehän kaikki kattotyöt avaimet käteen -periaatteella.

Omakotitalon, kesämökin, kerrostalon tai rivitalon kaikki kattotyöt onnistuvat meidän toimestamme myös Pyhäjärven naapurikunnissa eli Haapajärvellä, Kiuruvedellä, Kärsämäellä, Pielavedellä, Pihtiputaalla ja Pyhännällä. Pyydä sinäkin kilpailukykyinen tarjous kattotöistäsi, ja hae niille rahoitusta kotisivujemme kautta! Yksityisasiakkaana olet oikeutettu myös kotitalousvähennyksen hakemiseen, joten katon huollot, korjaukset tai remontit on mahdollista teettää erittäin hyvällä hinnalla, jos on asiakkaamme. 

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Pyhäjärvellä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Pirkanmaalla löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Pyhäjärven alueella!