Kattoremontti & Kattotyöt Pomarkku

Enää sinun ei tarvitse pettyä kattoremontteihin tai muihin kattotöihin Pomarkussa, sillä Kattokorjaus-palvelu onnistuu jopa ylittämään asiakkaidensa odotukset. Pitkä kokemus kattoalalta takaa sen, että kaikki tiilikattotyöt, peltikattotyöt, huopakattotyöt ja peltisepäntyöt onnistuvat parhaalla mahdollisella ammattitaidolla. Varsinkin huopakatoista meillä on pitkääkin pidempi kokemus, mutta palvelemme kaikkia kotitalouksia ja taloyhtiöitä erinomaisesti katon materiaalista tai koosta riippumatta.

Omakotitalon tai kesämökin kattoremontista ja muista kattotöistä saa kotitalousvähennystä, ja kiireestikin tarvittu katon uusiminen onnistuu helposti kotisivujemme kautta haettavan rahoituksen turvin. Kerrostalon, rivitalon tai esimerkiksi rintamamiestalon katon ikää voi pidentää erilaisilla kattohuolloilla, kuten kattomaalauksilla ja sammaleenpoistoilla. Näin huopakattokin kestää noin 40 vuotta, ja konesaumakatolle voi kertyä ikää 100 vuoden edestä. Kaikki ongelmat kannattaa korjauttaa heti, ja mahdollisuuksien mukaan estää niitä syntymästä. Tällaisia kattotöitä ovat esimerkiksi huonokuntoisen kattoikkunan uusiminen, jiirien tiivistäminen ja lintujen pitäminen pois välikatolta räystäiden tuuletusaukkoihin asennettavien lintuverkkojen avulla. Ota yhteyttä kattotöiden tiimoilta myös Pomarkun ympäristössä eli Kankaanpäässä, Merikarvialla, Porissa ja Siikaisissa.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Pomarkussa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Pomarkussa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Pomarkun alueella!