Kattohuolto Pomarkku

Kattokorjaus-palvelu toimii aina avaimet käteen -periaatteella – myös silloin, kun kyseessä ovat jotkin kattohuollot Pomarkussa. Katon puhdistukset ja muut kattohuollot ovat tarjolla kaikille kotitalouksille ja taloyhtiöille myös Kankaanpäässä, Merikarvialla, Porissa ja Siikaisissa.

Palahuopakaton, peltikaton, tiilikaton ja palahuopakaton puhdistamisesta on hyvä tehdä säännöllinen rutiini. Tilaa se meiltä, niin puhdistamme samalla rännit ja teemme koko kattokokonaisuuden kunnon tarkastamisen. Tällainen katon kevät- tai syyshuolloksikin kutsuttu palvelupaketti riittää omakotitalon, kesämökin, rivitalon tai kerrostalon katon huolloksi useimpina vuosina. Esimerkiksi sammaleenpoistoa katolta tarvitaan vain kerran, pari vuosikymmenessä. Lisäksi tiilikatto ja huopakatto kannattaa pinnoittaa kertaalleen. Peltikatto ei todennäköisesti ala kasvaa sammaleita laisinkaan, mutta koska ruosteesta voi olla riesaa, on peltikatto hyvä silloin tällöin pestä ja maalata. 

Kattokorjaus-palvelulta kannattaa pyytää tarjous myös lumen pudottamisesta katolta. Liian painavaksi äitynyt lumivaippa voi saada aikaan esimerkiksi kattovuodon, minkä lisäksi se saattaa vaurioittaa katon rakenteita peruuttamattomasti. Lumen äkillinen putoaminen katolta voisi johtaa myös henkilö- tai omaisuusvahinkoihin, joten tilaa lumenpudotus hyvissä ajoin.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Pomarkussa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Pomarkussa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Pomarkun alueella!