Kattoremontti & Kattotyöt Pohjois-Pohjanmaa

Tavoitteemme on tarjota mahdollisimman tasokkaita ja taiturimaisia kattoremontteja ynnä muita kattotöitä Pohjois-Pohjanmaalla. Jotta voisimme palvella mahdollisimman monia yksityisasiakkaita (jotka ovat oikeutettuja kotitalousvähennykseen) ja taloyhtiöitä, hinnoittelemme työmme hyvin kohtuullisesti. Lisäksi olemme hankkineet niin paljon koulutettuja ja kouliintuneita kattoammattilaisia, ettei asiakkaan tarvitse odotella katon korjaamista, uusimista tai huoltamista kauaa. Kattoremontti tai kattovuodon korjaaminen on tehty tuossa tuokiossa, olipa kyseessä kerrostalon, rivitalon, tuotantolaitoksen, kesämökin tai omakotitalon katto. Nopeimmillaan katon vaihto voi onnistua jo parissa päivässä. Teemme ilomielin rutiininomaisemmatkin kattotyöt, kuten rännihuollot, lintuverkkojen asentamiset, kattopesut, kattoikkunoiden uusimiset ja erilaiset peltisepäntyöt. Peltiseppää tarvitaan esimerkiksi savupiippua pellittämään.

Huopakattoammattilaisia löytyy Kattokorjaus-palvelulta poikkeuksellisen paljon, mutta älä epäröi ottaa yhteyttä tiilikattotöiden tai peltikattotöidenkään tiimoilta. Kauttamme saa aina yhtä asiantuntevaa, reipashenkistä ja asiakaslähtöistä kattopalvelua – ja kotisivujemme kautta pääsee hakemaan töille rahoitustakin. Palvelemme kaikilla Pohjois-Pohjanmaan paikkakunnilla, eli Alavieskassa, Haapajärvellä, Haapavedellä, Hailuodossa, Iissä, Kalajoella, Kempeleessä, Kuusamossa, Kärsämäellä, Limingassa, Lumijoella, Merijärvellä, Muhoksella, Nivalassa, Oulaisissa, Oulussa, Pudasjärvellä, Pyhäjoella, Pyhännällä, Raahessa, Reisjärvellä, Sievissä, Siikajoella, Siikalatvalla, Taivalkoskella, Tyrnävällä, Utajärvellä, Vaalassa ja Ylivieskassa.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Pohjois-Pohjanmaalla. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Pohjois-Pohjanmaalla löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Pohjois-Pohjanmaan alueella!