Kattohuolto Pohjois-Pohjanmaa

Kattokorjaus-palvelu tekee taatulla laadulla ja avaimet käteen -periaatteella kaikki kattohuollot Pohjois-Pohjanmaalla. Toimimme siis niin Alavieskassa, Haapajärvellä, Haapavedellä, Hailuodossa, Iissä, Kalajoella, Kempeleessä, Kuusamossa, Kärsämäellä, Limingassa, Lumijoella, Merijärvellä, Muhoksella, Nivalassa, Oulaisissa, Oulussa, Pudasjärvellä, Pyhäjoella, Pyhännällä, Raahessa, Reisjärvellä, Sievissä, Siikajoella, Siikalatvalla, Taivalkoskella, Tyrnävällä, Utajärvellä, Vaalassa kuin Ylivieskassakin.

Sekä taloyhtiön että yksityisasiakkaan kannattaa huolehtia siitä, että katto tulee huollettua säännöllisesti. Katon puhdistaminen ja muut kattohuollot ehkäisevät monet kattokorjaukset jo ennalta. Kun rivitalon, kerrostalon, omakotitalon ja kesämökin katto on hyvin huollettu, kestää se vuosikymmenestä toiseen. Palahuopakaton, peltikaton, tiilikaton ja palahuopakaton puhdistamiseen kannattaa yhdistää rännien puhdistaminen ja koko katon kuntotarkastus. Tällaista huoltokokonaisuutta kutsutaan katon kevät- tai syyshuoltopaketiksi.

Esimerkiksi kattomaalausta tarvitaan paljon harvemmin, kenties vasta 25 vuoden kuluttua katon asentamisesta. Sammaleenpoistoa voidaan tarvita useamminkin, samoin lumenpudotuksia. Sammalet ja lumi ovat turhia rasituksia, mitkä voivat heikentää katon kuntoa nopeastikin. Lisäksi lumi ja jää voivat vaarantaa ohikulkijoiden turvallisuuden, joten kysy tarjousta kattolumitöistä tai jään poistosta katolta.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Pohjois-Pohjanmaalla. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Pohjois-Pohjanmaalla löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Pohjois-Pohjanmaan alueella!