Huopakattoremontti Pirkanmaa

Huopakattoremontti Pirkanmaa – Kattoremonttipalvelumme uusii taitavin ottein kaikki bitumikatot! Helpoin tapa teettää omakotitalon, mökin tai ulkorakennuksen huopakattoremontti Pirkanmaalla on ottaa yhteyttä meihin, sillä teemme katon vaihdon avaimet käteen -periaatteella. Hinta sisältää niin alusrakennetyöt kuin loppusiivouksenkin. Koska tiimiläisemme ovat alansa huippuja, huopakattoremonttisi Pirkanmaalla onnistuu takuuvarmasti.

Koska aluettamme on koko Pirkanmaa, palvelemme sinua sellaisilla paikkakunnilla kuin Akaa, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Kangasala, Kihniö, Kuhmoinen, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Punkalaidun, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala, Tampere, Urjala, Valkeakoski, Vesilahti, Virrat ja Ylöjärvi.

Kattoremonttipalvelumme alueella sijaitsevat myös Aitolahti, Eräjärvi, Ikaalisten maalaiskunta, Karkku, Keikyä, Kiikka, Kiikoinen, Kuhmalahti, Kuorevesi, Kuru, Kylmäkoski, Luopioinen, Längelmäki, Messukylä, Mouhijärvi, Mänttä, Pohjaslahti, Sahalahti, Suodenniemi, Suoniemi, Sääksmäki, Teisko, Toijala, Tottijärvi, Tyrvää, Vammala, Viiala, Viljakkala, Vilppula ja Äetsä.

Huopakattoremontit onnistuvat myös saarikohteissa, kaupungeissa sekä syrjäisissä kohteissa, sellaisissakin, joissa ei ole juoksevaa vettä tai sähköä. Laadimme huopakattoremontista Pirkanmaalla aina yhtä hyvän tarjouksen. Kun tiedät hinnan, voit hakea yhteistyökumppanimme tarjoamaa rahoitusta. Muistathan myös kotitalousvähennyksen!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Pirkanmaalla. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Pirkanmaalla löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Pirkanmaan alueella!

Palahuopakattoremontti Pirkanmaa – Vanhan laattakaton loppu on uuden alku

Palahuopakattoremontti Pirkanmaa – Meiltä saat parasta palvelua tarvitessasi laattakaton vaihtoa! Mitä vanhempi laattakatto asuinrakennuksessasi, vapaa-ajan rakennuksessasi tai ulkorakennuksessasi on, sitä pikemmin se kannattaa uusia. Vanhan katon tiiviys ei ole ennallaan. Se voi alkaa vuotaa minä hetkenä tahansa, ja kattovuodosta johtuvat kosteusvauriot voivat kasvattaa huopakattoremontin kustannuksia.

Vanhan katon loppu on uuden laattakaton alku. Me suojaamme pihasi pressuilla ennen kuin aloitamme palahuopakattoremontin Pirkanmaalla. Suojapressujen ansiosta puretut huopakappaleet, huopakattonaulat ja peltilistat eivät leviä pitkin pihaa, vaan ne on helppo kerätä talteen. Kun kaikki purkutyöt on tehty, tarkastamme aluslaudoituksen ehjyyden. Tarvittaessa uusimme kastuneet aluslaudat tai asennamme aluslaudoituksen päälle uuden katevaneroinnin tai OSB-kattolevytyksen peittääksemme rakokohdat. Rakoja ei saa olla, koska muuten pintahuovan kiinnittämiseen tarkoitetut naulat voisivat osua rakokohtaan.

Huopakattoremontti jatkuu uuden aluskermin asentamisella. Alushuopa varmistaa sen, että palahuopakattoremonttisi Pirkanmaalla johtaa erittäin luotettavaan lopputulokseen. Palahuopakattoremontti Pirkanmaalla sisältää myös uusien kattolaattojen ja kattotuotteiden asennuksen.

Huopakaton uusiminen Pirkanmaa – Uusi katto tuo turvaa ja vaihtelua 

Huopakaton uusiminen Pirkanmaa – Uusimamme katto tuo tullessaan sekä turvaa että vaihtelua! Huopakattoremontti tuo turvaa, koska uusi huopakatto suojaa allaan olevat rakenteet säiltä ja kosteudelta paljon paremmin kuin vanha. Katon tärkein tehtävä on pitää rakenteet kuivina, mutta vanhetessaan katto kuluu, eikä sen tiiviyteen voi enää luottaa.

Huopakattoremontti tuo turvaa myös siinä mielessä, että yhdistämme huopakaton uusimiseen Pirkanmaalla kaikkien tarvittavien kattoturvatuotteiden asentamisen. Talotikkaiden, lapetikkaiden ja esimerkiksi kattosiltojen ansiosta sinun on helppo liikkua katollasi. Kattoturvatuotteiden avulla varmistat myös nuohoojan tai esimerkiksi lumenpudottajien työturvallisuuden. Tiesitkö, että nykyään nuohoojien pitää kieltäytyä nousemasta katolla, jos kulkutie ei ole asianmukainen?

Voimme liittää huopakattosi uusimiseen Pirkanmaalla myös lumiesteiden asentamisen. On parempi, että lumet sulavat sijoilleen. Jos ne putoaisivat alas, ne voisivat aiheuttaa monenlaista vaaraa ja vahinkoa – niin ihmisille, eläimille, istutuksille kuin vaikkapa rakennuksen viereen pysäköidyille autoillekin.

Huopakaton uusiminen Pirkanmaalla tuo myös vaihtelua, sillä uusi bitumikatto voi olla aivan erinäköinen kuin aiempi!

Palahuopakaton uusiminen Pirkanmaa – Uuden katon vakaudesta voi kiittää aluslaudoitusta

Palahuopakaton uusiminen Pirkanmaa – Uusimamme katto on vakaa, tiivis ja pitkäikäinen! Uuden bitumipaanukaton vakaudesta voi kiittää huopakerrosten alla olevaa aluslaudoitusta. Se tunnetaan myös umpiponttilaudoituksena ja raakaponttilaudoituksena. Katon alla voi olla myös katelevytys. Se voi olla joko katevanerointia tai OSB-kattolevyä. Aluslaudoitus tai kateponttilevytys vakauttaa, jäykistää ja sitoo koko talon rakennetta.

Kateponttilevytys tai aluslaudoitus tekee katosta tiiviin. Tiiviys varmistetaan toki muillakin asioilla, kuten yhdistämällä palahuopakaton uusimiseen Pirkanmaalla myös aluskermin uusiminen. Tiiviyden takia kiinnitämme suurta huomiota myös huopakattoremontin yhteydessä asennettavien kattoläpivientien ylösnostoihin. Voikin todeta, että tiiviimpää kattoa tavoittelet, sitä varmemmin sinun kannattaa tilata palahuopakaton uusiminen Pirkanmaalle tästä osoitteesta!

Uhrataan vielä muutama rivi laattakaton aluslaudoitukselle. Huopakattoremontti alkaa niin, että puramme kaikki nykyiset huopakerrokset ja naulat tai hakaset, joilla vanha huopakatto oli kiinnitetty huopakaton alla olevaan umpilaudoitukseen. Sitten tarkastamme aluslaudoituksen kunnon ja teemme mahdolliset kunnostustoimenpiteet. Tarvittaessa yhdistämme palahuopakaton uusimiseen Pirkanmaalla myös räystäs- tai terassialueella olevien aluslautojen uusimisen. Ne maalataan toiveittesi perusteella.

Huopakaton asennus Pirkanmaa – Asentajiemme ammattitaito on pohjaton

Huopakaton asennus Pirkanmaa – Pohjattomalla ammattitaidolla varustetut ammattilaisemme asentavat minkä tahansa pahvikaton! Tilaa huopakaton asennus Pirkanmaalle meiltä, olipa kyseessä sitten mansardikatto, aumakatto, satulakatto, pulpettikatto tai vaikkapa tasakatto. Markkinoilta löytyy juuri sopiva bitumikate kaikille kattotyypeille ja -kaltevuuksille – ja tästä osoitteesta tavoitat soveliaimmat ammattilaiset katon asennusta varten!

Teemme ilomielin niin omakotitalon, piharakennuksen kuin vapaa-ajan rakennuksenkin huopakattoremontin. Huopakattoremonttiin kuuluu toisinaan paljon korjaus- ja kunnostustoimenpiteitä. Voi olla, että puu on kaatunut katon päälle. Siinä tapauksessa meidän on ehkä korjattava sekä umpiponttilaudoitus että kattoristikot (tai ainakin osa niistä), ennen kuin uuden huopakaton asennus Pirkanmaalla on mahdollista. Me emme pelkää työtä, joten ota yhteyttä, vaikka kunnostettavaa olisi paljon!

Toteutamme kernaasti myös uudiskohteen huopakaton asennuksen Pirkanmaalla. Uusi katto voi olla pintarullahuopakatto, bitumipaanukatto tai vaikkapa kolmiorimahuopakatto. Se voidaan kruunata esimerkiksi aurinkopaneeleilla, kattoikkunalla ja piipun pellityksellä. Ammattitaitomme ei lopu kesken, joten voit tilata meiltä mitä tahansa – myös kaikki jatkossa tarvitsemasi kattohuollot ja -paikkaukset.

Huopakattosaneeraus Pirkanmaa – Salli meidän laittaa myös piipun asiat kuntoon

Huopakattosaneeraus Pirkanmaa – Kattokonkarimme laittavat kaiken kuntoon bitumikattosaneerauksen aikana! Se, mitä kaikkea juuri sinun autokatoksesi, saunarakennuksesi, huvilasi, ulkovarastosi, hevostallisi tai esimerkiksi asuinrakennuksesi huopakattoremontti sisältää, selvitetään heti kärkeen. Muuten emme voisi suunnitella tai hinnoitella huopakattosaneeraustasi Pirkanmaalla.

Alkutarkastus voi kertoa esimerkiksi siitä, että savupiippusi on huonossa kunnossa. Salli ammattilaistemme laittaa piipunkin asiat kuntoon huopakattoremontin aikana. Jos vaikkapa savupiipussa on mureneva betonikansi, rapautuneita tiiliä ja irtoavia tiilimuurauksia, voimme yhdistää huopakattosaneeraukseesi Pirkanmaalla savupiipun uudelleenmuuraustyöt (uusilla tiilillä ja laastimuurauksena) huopakaton yläpuolella olevalta osuudelta. Sen jälkeen voimme suojata savupiippusi piipunpellityksellä ja piipunhatulla.

Kun huopakattosaneerauksesi Pirkanmaalla on ohi, kaikki on kunnossa myös yläpohjan, sadevesijärjestelmän, kattoturvatuotteiden ja kattoläpivientien osalta. Urakan aikana olemme nimittäin voineet tehdä esimerkiksi yläpohjan lisäeristyksen, sadevesijärjestelmän uusimisen ja lapetikkaiden sekä kulkusiltojen asentamisen. Mikäli huopakattosaneeraus Pirkanmaalla on sisältänyt kattoläpivientien asennuksen, olemme toteuttaneet niiden ylösnostot rullahuovasta leikatuilla erilliskappaleilla käyttäen myös kolmiorimoja, jotta kattovuotoja ei esiintyisi.