Kattoremontti & Kattotyöt Pirkanmaa

Kaikki kattoremontit ja muut kattotyöt Pirkanmaalla kannattaa tilata Kattokorjaus-palvelulta, joka palvelee pitkällä kokemuksella ja asiakaslähtöisellä asenteella niin taloyhtiöitä kuin yksityisasiakkaitakin. Meillä on kapasiteettia kaikenlaisiin huopakattotöihin, ja tietenkin loistamme myös tiili- ja peltikattotöissä sekä peltisepäntöissä. Tarvitsitpa kattoremonttia, lintuverkkojen asentamista, piipun pellittämistä, kattoikkunan uusimista tai vaikka peltikaton maalausta, ota yhteyttä! Tulemme paikan päälle laskemaan hyvän tarjouksen urakasta, mikä toteutetaan aina avaimet käteen -pakettina. Esimerkiksi katon uusiminenkin sujuu asiakkaan kannalta todella helposti ja vaivattomasti, teemmehän kaiken kattoremontin suunnittelusta aina loppusiivoukseen asti.

Osaamme antaa vinkkejä myös siihen, miten omakotitalon, kesämökin, rivitalon tai kerrostalon katto saadaan pysymään mahdollisimman hyvässä kunnossa mahdollisimman pitkään. Tarvittaessa saat kattourakan yhteydessä suosituksen muista kattohuolloista tai katon paikkauksista, joilla ylläpidetään katon hyvää kuntoa. Yhteistyö kanssamme alkaa yhteydenotostasi. Ota yhteyttä sekä Akaassa, Hämeenkyrössä, Ikaalisissa, Juupajoella, Kangasalla, Kihniössä, Lempäälässä, Mänttä-Vilppulassa, Nokialla, Orivedellä, Parkanossa, Pirkkalassa, Punkalaitumella, Pälkäneellä, Ruovedellä, Sastamalassa, Tampereella, Urjalassa, Valkeakoskella, Vesilahdella, Virroilla että Ylöjärvellä.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Pirkanmaalla. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Pirkanmaalla löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Pirkanmaan alueella!