Kattoremontti & Kattotyöt Pertunmaa

Kattokorjaus-palvelu tarjoaa tasokasta ja kohtuuhintaista kattopalvelua kaikille yksityisasiakkaille ja taloyhtiöille, joten kannattaa muistaa meidät, kun tarvitsette kattoremonttia tai muita kattotöitä Pertunmaalla. Kattoremontti tehdään yhtä laadukkaasti niin kerrostaloon kuin kesämökkiinkin. Tarjoamme parasta palvelua myös pienemmissä kattotöissä, kuten lintuverkkojen asentamisessa omakotitalon räystäiden tuuletusaukkoihin tai rivitalon räystäskourujen puhdistamisessa. Yksityisasiakkaalle voimme antaa vinkin hakea kotitalousvähennystä sekä rahoitusta, mitä haetaan näppärästi kotisivujemme kautta. Kiinteä urakkahinta kulloinkin tarvitulle kattotyölle selviää paikan päällä tehdyn arviointikäynnin perusteella.

Ottakaa yhteyttä Kattokorjaus-palveluun myös silloin, kun katon uusiminen poikkeaa tavanomaisesta. Onko aika tehdä tasakatosta harjakatto? Pitäisikö kattoa korottaa? Teemme myös osittaiset kattosaneeraukset sekä sellaiset kattoremontit, jolloin vanha huopakatto jätetään purkamatta, ja sen päälle asennetaan uusi huopa- tai peltikatto. Jos taas haluat korvata huopakaton tiilikatolla, vahvistamme kattorakenteet kestämään uuden katon painon. Uusi katto viimeistellään taidokkailla peltisepäntöillä. Meidän kauttamme tavoitat niin kattopeltisepät, pitkän kokemuksen omaavat huopakattoammattilaiset kuin muutkin kattoammattilaiset – myös Hartolassa, Heinolassa, Hirvensalmella, Mäntyharjulla ja Joutsassa.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Pertunmaalla. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Pertunmaalla löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Pertunmaan alueella!