Kattohuolto Pertunmaa

Parhaitenkaan asennettu katto ei ole kovin pitkäikäinen, jos katon puhdistukset ja muut katon huollot Pertunmaalla ovat jääneet toteuttamatta. Onneksi katto on mahdollista pitää pitkäikäisenä ja hyväkuntoisena hyvin helposti ja vähäisin kustannuksin. Kesämökin, omakotitalon, rivitalon tai kerrostalon katon huoltaminen ei ole mitään rakettitiedettä. Useimpina vuosina riittävät katon kevät- ja syyshuollot, joiden yhteydessä palahuopakaton, huopakaton, peltikaton ja tiilikaton pinta puhdistetaan. Samaan syssyyn hoidetaan rännien puhdistus sekä koko katon kuntotarkastus. Kuntotarkastuksen perusteella saat tiedon siitä, jos sammaleet olisi aika poistaa tiili- tai huopakatolta (tällaista sammaleentuhokäsittelyä tarvitaan arviolta viiden vuoden välein) tai jos peltikatto olisi aika maalata. Huoltomaalausten väliaika saattaa venyä arvioitua 10–15 vuotta pidemmäksikin, varsinkin, jos maalipinnoite on vaaleasävyinen. Tiili- ja huopakattojen suojapinnoite uusittaneen vain yhden kerran.

Teemme ammattitaidolla ja pitkällä kokemuksella kaikki muutkin kattohuollot, kuten lumenpudotukset. Lumen pudottaminen hallitusti auttaa ehkäisemään monet vauriot ja vaaratilanteet. Pyydä tarjous esimerkiksi kattolumitöistä myös Hartolassa, Heinolassa, Hirvensalmella, Mäntyharjulla ja Joutsassa.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Pertunmaalla. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Pertunmaalla löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Pertunmaan alueella!