Kattohuolto Perniö

Taitavimmankaan asentajan asentama katto ei kestä kovin pitkään, jos katon huollot Perniössä unohtuvat. Katon puhdistus ja kuntotarkastus puolen vuoden välein auttavat kesämökin, omakotitalon, rivitalon tai kerrostalon kattoa kestämään mahdollisimman pitkään. Lisäksi huollettu katto kärsii vähemmän erilaisista vaurioista, joten katon huoltaminen kannattaa. Katon kevät- ja syyshuoltoon sisältyy muutakin kuin palahuopakaton, huopakaton, peltikaton ja tiilikaton puhdistus. Puhdistamme myös kattokaivot tai sadevesikourut, jotta talon rakenteet eivät kastuisi väärään paikkaan ohjautuvien sade- ja sulamisvesien takia. Lisäksi teemme koko kattokokonaisuuden kunnon tarkastuksen, jotta osaisimme tarvittaessa suositella jotain katon paikkausta tai muuta kattohuoltoa – esimerkiksi sammaleenpoistoa katolta.

Tiili- ja huopakatto kannattaa lisäksi pinnoittaa uudelleen, sillä hyväkuntoinen suojapinnoite vähentää katon rapautumista ja esimerkiksi katteen halkeilua. Peltikaton huoltomaalaus aina tarpeen tullen pitää ruosteen loitolla.

Saat meiltä kaikki kattohuollot niin Perniössä, Halikossa, Kemiössä, Kiskossa, Muurlassa, Salossa, Särkisalossa kuin Tammisaaressakin. Tämä tarkoittaa sitä, että meiltä kannattaa kysyä tarjous myös taloyhtiön lumenpudotuksesta. Kun lumi ja jää poistetaan katolta meidän toimestamme, etenee kaikki turvallisesti ja tehokkaasti.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Perniössä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Perniössä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Perniön alueella!