Kattoremontti & Kattotyöt Perniö

Kattokorjaus-palvelulta kaikki yksityisasiakkaat ja taloyhtiöt saavat tasokasta ja kilpailukykyisen hintaista kattopalvelua, joten olemme nappivalinta tekemään kaikki kattoremontit ja muut kattotyöt Perniössä. Teemme yhtä hyvin kattoremontin kuin jonkin pienemmänkin kattotyön, esimerkiksi lintuverkkojen asentamisen räystäiden tuuletusaukkoihin. Katto kuin katto kestää mahdollisimman pitkään, kun tilaat meiltä sen säännölliset huollot ja kuntotarkastukset.

Katon uusimisen yhteydessä voimme toteuttaa vaikkapa katon korotuksen, joten tavanomaisesta poikkeavistakin kattotöistä kannattaa pyytää tarjous meiltä. Koska meillä on runsaasti kokemusta huopakattotöistä, osaamme tarvittaessa suorittaa myös sellaisen kattoremontin, jolloin vanhan huopakaton päälle asennetaan uusi huopa- tai peltikatto. Tiilikattoa ei tällöin voida harkita, sillä se on tähän tarkoitukseen liian painava. Jos vanha huopakatto tai peltikatto halutaan korvata tiilikatolla, tulee katon rakenteita luultavasti vahvistaa.

Meiltä onnistuvat kaikki omakotitalon, rivitalon, kerrostalon tai kesämökin kattotyöt kattoikkunoiden uusimisesta peltisepäntöihin myös Perniön ympäristössä, eli Halikossa, Kemiössä, Kiskossa, Muurlassa, Salossa, Särkisalossa ja Tammisaaressa. Yksityisasiakkaalle annamme neuvon hakea kotitalousvähennystä, ja tutustua kotisivujemme kautta helposti haettavissa olevaan rahoitukseen.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Perniössä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Perniössä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Perniön alueella!