Kattohuolto Parkano

Katon tarkastukset ja muut kattohuollot Parkanossa saavat kesämökin, omakotitalon, rivitalon tai kerrostalon katon kestämään pitkään. Jos palahuopakatto, huopakatto, peltikatto ja tiilikatto puhdistetaan ja tarkastetaan kahdesti vuodessa, esiintyy sillä vähemmän erilaisia liasta ja ei-toivotuista kasvustoista johtuvia ongelmia. Vanhalla katolla saattaa kasvaa sammaleita katon puhdistamisesta huolimatta, siksi tarjoamme myös sammaleenpoistokäsittelyjä. Kemiallinen sammalenpoisto nitistää kaikki sammalet juurineen ja itiöineen päivineen, joten uusia kasvustoja ei ala kasvaa pitkiin aikoihin. Katon kevät- ja syyshuoltoon kuuluu myös rännien puhdistus ja katon kunnon tarkastus. Puhtaat sadevesikourut vetävät kaikkina vuodenaikoina ja kattotarkastuksen perusteella mahdolliset pikkuviat voidaan korjata ennen, kuin ongelmat pahenevat.

Peltikatto kannattaa maalata heti, kun vanha maalipinnoite on alkanut hilseillä ja kulua. Tiilikatto ja huopakatto saavat suojaa erilaisilta rasituksilta, jos niiden suojapinnoite uusitaan. Teemme kaikki mahdolliset taloyhtiön tai yksityisasiakkaan kattohuollot niin Parkanossa, Ikaalisissa, Jämijärvellä, Kankaanpäässä, Karviassa, Kihniössä, Kurikassa kuin Ylöjärvelläkin. Palveluvalikoimaamme kuuluu myös lumenpudotus ja jäänsulatus, sekä jään poisto ränneistä. Jos räystäillä riippuu jääpuikkoja, tulemme katkomaan ne tiukkoja varotoimenpiteitä noudattaen.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Parkanossa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Parkanossa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Parkanon alueella!