Kattoremontti & Kattotyöt Parkano

Kattokorjaus-palvelu on oikea paikka tilata kaikki yksityisasiakkaan tai taloyhtiön kattoremontit ja muut kattotyöt Parkanossa. Emme tee millaisia kattotöitä tahansa, vaan erittäin timanttisia ja laadukkaita kattoremontteja, kattohuoltoja, katon korjauksia ja katon varusteluun liittyviä urakoita.

Katon uusiminen sujuu yhtä mallikelpoisesti, olipa kyseessä omakotitalon, rivitalon, kerrostalon tai kesämökin katto. Kattoremontin yhteydessä tasakatto voidaan muuttaa harjakatoksi, tai jyrkkää kattoa voidaan muokata loivemmaksi. Samalla voimme asentaa tai uusia kattoikkunoita, tehdä talosta tiiviimmän uusilla yläpohjan eristeillä, asentaa lintuverkot tai pellittää piipun. Peltisepäntöistä ja muista kattotöistä saa kotitalousvähennystä, ja kotisivujemme kautta haettavalla rahoituksella urakan voi maksaa pois vähän kerrallaan.

Meihin luotetaan varsinkin huopakattotöissä, mutta tasokasta palvelua on luvassa myös tiilikattoihin ja peltikattoihin liittyvien kattotöiden tiimoilta. Ensimmäiseksi emme tarjoa kattoremonttia, vaan selvitämme mahdollisuudet paikata ja huoltaa kattoa, ja lisätä siten sen käyttöikää. Vain mineriittikatto on poikkeus, sillä laki määrää uusimaan vaurioituneen asbestikaton. Palvelemme sinua Parkanon ohella myös Ikaalisissa, Jämijärvellä, Kankaanpäässä, Karviassa, Kihniössä, Kurikassa ja Ylöjärvellä.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Parkanossa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Parkanossa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Parkanon alueella!