Kattoremontti Parainen

Kattoremontit ja muut kattotyöt Paraisilla eivät maksa maltaita, kun ne tilataan varsin hyvällä hinta-laatusuhteella toimivalta Kattokorjaus-palvelulta. Olemme aina valmiita tarttumaan huopakattotöihin, mutta tilaa meiltä myös oman tai taloyhtiön tiilikattotyöt, peltikattotyöt sekä peltisepäntyöt. Kattotyöt aina katon uusimisesta piipun tai kattoikkunan pellittämiseen tehdään avaimet käteen -periaatteella. Kiinteän urakkahinnan omakotitalon, rivitalon, kerrostalon tai kesämökin kattotöistä kuulet ottamalla yhteyttä ja sopimalla kanssamme arviointikäynnin ajankohdasta. Töistämme saa kotitalousvähennystä, ja kotisivujemme kautta haettava rahoitus mahdollistaa kattoremontin, kourusaneerauksen tai vaikka kattomaalauksen hinnan pilkkomisen pienempiin osiin.

Kustannussäästöjä syntyy vielä lisää, kun teettää katon huollot ja korjaukset sekä kattoremontin ajoissa. Oikea ajankohta selviää teettämällä katon kuntotarkastukset säännöllisesti. Kattotöitä voi yhdistellä, ja säästää siten rahaa: esimerkiksi kattoikkunan uusimisen yhteydessä voimme puhdistaa katon, ja aurinkopaneelien asentaminen on helppo yhdistää vaikka lintuverkkojen asentamiseen. Myös Brändö, Sottunga, Kökar, Kemiönsaari, Sauvo, Kaarina, Turku, Naantali ja Kustavi kuuluvat alueeseen, millä Kattokorjaus-palvelu tarjoaa asiantuntevaa, nopeaa ja kohtuuhintaista kattopalvelua.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Paraisilla. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Paraisilla löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Paraisten alueella!