Kattohuolto Parainen

Jos katon huolto Paraisilla teetetään liian harvoin, altistuu kesämökin, omakotitalon, rivitalon tai kerrostalon katto helpommin erilaisille rasituksille. Katto saattaa vaurioitua, alkaen esimerkiksi vuotaa. Jos kattoa ei puhdisteta ja tarkasteta ainakin puolen vuoden välein, voi se johtaa jopa ennen aikojaan tarvittavaan kattoremonttiin. Peltikaton, palahuopakaton, huopakaton tai tiilikaton kunto ja pitkä ikä voidaan taata puhdistamalla katto joka kevät ja syksy. Samalla katto tarkastetaan, ja sen rännit puhdistetaan.

Kesällä voidaan tehdä kattomaalaus (ei kuitenkaan liian aurinkoisena päivänä) tai tiili- tai huopakaton pinnoitus. Näin tuetaan katon kuntoa ja ehkäistään erilaisia vaurioita. Kattomaalausta edeltää katon pesu. Sammalet kannattaa poistaa taloyhtiönkin katolta sitä mukaa, kun niitä löytyy.

Talvella saatetaan tarvita lumenpudotusta tai jään poistoa kattokaivoista, sadevesikouruista tai katolta. Talviset kattohuollot estävät esimerkiksi saumavuotoja, mutta samalla parannetaan pihamaan turvallisuutta. Ota yhteyttä kaikkien tarvitsemiesi kattohuoltojen tiimoilta myös Brändössä, Sottungassa, Kökarissa, Kemiönsaaressa, Sauvossa, Kaarinassa, Turussa, Naantalissa ja Kustavissa.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Paraisilla. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Paraisilla löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Paraisten alueella!