Kattohuolto Paimio

Jos haluatte pitää oman tai taloyhtiön katon pitkäikäisenä ja hyväkuntoisena, älkää tilatko katon huoltoja Paimiossa liian harvoin. Niin kesämökin, omakotitalon, rivitalon kuin kerrostalonkin kattoa pitää huoltaa ainakin kahdesti vuodessa. Mistään isoista kattohuolloista, kuten kattomaalauksista, ei ole tuolloin kyse. Katon puolivuosittaiseksi huolloksi riittää, että katto puhdistetaan harjaamalla tai ilmapuhaltamalla. Peltikaton, palahuopakaton, huopakaton tai tiilikaton puhdistamisen ja rännihuollon lisäksi katon kevät- ja syyshuoltoon sisältyy koko katon kuntotarkastus.

Kesällä on mahdollista toteuttaa monia erilaisia kattohuoltoja, joilla lisätään katon rasituksensietokykyä. Peltikatto kannattaa toisinaan maalata, ja tiili- tai huopakatto on hyvä kertaalleen pinnoittaa. Turhat rasitukset kannattaa poistaa välittömästi: niitä ovat muun muassa sammalet ja lumi. Sammalet saa pois katolta kemiallisen sammaleenpoistokäsittelyn avulla.

Lumenpudotuksen lisäksi teemme myös muut talviset kattohuollot, eli poistamme jääpuikot ja sulatamme jään sekä katolta että ränneistä (tai kattokaivoista). Lumi ja jää voivat aiheuttaa vaurioita rakennukselle, mutta ne ovat vaarallisia myös ohikulkijoille. Mitä kattohuoltoa tarvitsetkin, ota yhteyttä – myös Liedossa, Kaarinassa, Marttilassa, Salossa ja Sauvossa.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Paimiossa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Paimiossa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Paimion alueella!