Kattoremontti Paimio

Säästä rahaa ja hermoja, ja tilaa kattoremontit ja muut kattotyöt Paimiossa Kattokorjaus-palvelulta. Odotamme erityisesti pääsevämme tarttumaan huopakattotöihin, mutta intoa ja taitoa löytyy myös tiilikattotöihin, peltikattotöihin sekä peltisepäntöihin. Avaimet käteen -periaate tarkoittaa sitä, että kaikki kattotyöt katon uusimisesta piipun pellitykseen tehdään alusta loppuun meidän toimestamme. Jopa loppusiivous sisältyy kiinteään urakkahintaan, mikä lasketaan jo ennen urakan aloittamista. Yksityisasiakas saa kilpailukykyisistä hinnoistamme kotitalousvähennystä, ja loppusumman voi pilkkoa sopiviin osiin kotisivujemme kautta haettavan rahoituksen avulla. 

Taloyhtiöiden ja yksityisasiakkaiden kannattaa asioida kanssamme, sillä tarjoamme huippuluokan asiantuntemusta varsin kohtuullisella hinnalla. Lisää kustannussäästöjä syntyy, kun teettää katon huollot ja korjaukset ajallaan (tämä pidentää katon käyttöikää) eikä jätä kattoremonttia viime tippaan. Kattoremontti maksaa enemmän, jos katon alle on jo päässyt vettä. Kerrostalon, rivitalon, omakotitalon tai kesämökin kattotöitä voi yhdistellä, ja säästää siten lisää rahaa. Esimerkiksi: katto kannattaa puhdistaa kahdesti vuodessa, joten eiköhän hoideta se pois alta samalla, kun uusimme kattoikkunan tai asennamme oravaesteet? Paimion lisäksi kannattaa ottaa yhteyttä myös Liedossa, Kaarinassa, Marttilassa, Salossa ja Sauvossa.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Paimiossa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Paimiossa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Paimion alueella!