Kattoremontti Padasjoki

Kattokorjaus-palvelu tekee asiantuntemuksella ja pitkällä kokemuksella sekä kattoremontit että muut kattotyöt Padasjoella. Palvelemme niin kotitalouksia kuin taloyhtiöitäkin, joista ensin mainitut ovat oikeutettuja kotitalousvähennykseen. Kattoremontti tai jokin muu kattotyö saattaa tulla eteen varoittamatta, joten kotisivujemme kautta voi hakea joustavaa rahoitusta. Remonttilainan avulla katto voidaan kunnostaa tai uusia heti tarpeen tultua ilmi. Näin vauriot eivät pääse laajenemaan ja pahenemaan.

Katon uusiminen on kuitenkin vasta viimeinen vaihtoehto. Ensin otamme selvää siitä, voidaanko omakotitalon, kesämökin, rivitalon tai kerrostalon katto kunnostaa jotenkin muuten. Huopakattoammattilaisemme tietävät kaikki keinot bitumikaton elinkaaren pidentämiseen, mutta yli 40 vuotta se ei tule kestämään. Peltikaton parasta ennen -päiväys tulee vastaan 50 palveluvuoden kohdalla, ja tiilikatto kestää noin 70 vuotta.

Pyydä tarjous katon huollosta, kattoikkunoiden uusimisesta, katon lisälämmöneristyksestä tai vaikka lintuverkkojen asentamisesta myös Padasjoen naapurikunnissa eli Asikkalassa, Hämeenlinnassa, Kangasalla, Kuhmoisissa, Pälkäneellä ja Sysmässä. Tarjousta tullaan laskemaan paikan päälle, jotta voimme antaa kiinteän urakkahinnan avaimet käteen -pakettina tehtäville kattotöille.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Padasjoella. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Padasjoella löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Padasjoen alueella!