Kattohuolto Padasjoki

Tilaa taloyhtiön tai oman kiinteistön kattohuolto Padasjoelle, vaikka katolla jo olisi ikää. Katon kevät- ja syyshuollot ovat tarpeen katon iästä riippumatta. Puolivuosittaiseen huoltoon kuuluu peltikaton, palahuopakaton, huopakaton ja tiilikaton puhdistuksen lisäksi myös katon tarkastus. Kattotarkastus kertoo, jos katon kunto tulisi tukea joillain kattokorjauksilla, tai jos katto on jo aika uusia. Samalla selviää esimerkiksi pinnoitteen uusimisen tarve. Puolen vuoden välein tarvittavaan huoltokokonaisuuteen kuuluu myös kerrostalon, rivitalon, kesämökin tai omakotitalon rännien puhdistus. Mikäli sadevesijärjestelmä menee tukkoon ja lakkaa vetämästä, voi kosteus päästä talon rakenteisiin asti.

Jos kattoa ei puhdistettaisi joka kevät ja syksy, ruostuisi peltikatto enemmän. Ruostetta ja sen aiheuttamia ongelmia torjutaan myös pesemällä ja maalaamalla peltikattoa. Tiilikaton tiilien halkeileminen pidetään kurissa harjaamalla roskat pois kahdesti vuodessa, poistamalla sammalet ja pinnoittamalla katto kertaalleen. Huopakatto pysyy loppuun asti siistinä ja elastisena, kun se pidetään roskattomana, sammaleettomana ja hyvällä pinnoitteella suojattuna.

Teemme myös lumenpudotukset, kattotarvikkeiden huollot ja jäänsulatukset. Kysy tarjousta kattohuolloista sekä Padasjoella, Asikkalassa, Hämeenlinnassa, Kangasalla, Kuhmoisissa, Pälkäneellä että Sysmässä!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Padasjoella. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Padasjoella löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Padasjoen alueella!