Kattohuolto Oripää

Jos mietit, millaista katon huolto Oripäässä on talvella, jatka lukemista. Kattoa ei pestä tai maalata talvella, eikä sille myöskään suoriteta sammaleentuhokäsittelyjä. Omakotitalon, rivitalon, kesämökin tai kerrostalon talvinen kattohuolto on useimmiten joko lumenpudotus tai jäänsulatus. Lumen pudottamiseen ja jään poistoon on kaksi syytä: joko katon ja sen rakenteiden suojeleminen lumen ja jään aiheuttamilta rasituksilta, tai esimerkiksi taloyhtiön pihamaan turvallisuudesta huolehtiminen. Jos lumi tai jää putoaa katolta äkkiarvaamatta, on se vaarallista. Jäätä voidaan joutua poistamaan myös sadevesijärjestelmästä, varsinkin, jos kattokaivojen tai sadevesikourujen puhdistaminen on jäänyt syksyllä väliin. Jää saadaan poistettua kuumalla vesihöyryllä.

Meiltä saatte kaikki muutkin kattohuollot Oripäässä, Loimaalla, Pöytyällä ja Säkylässä – esimerkiksi katon kevät- ja syyshuollot. Joka kevät ja syksy tehtävät kattohuollot koostuvat tiilikaton, peltikaton, huopakaton ja palahuopakaton puhdistuksesta sekä sadevesijärjestelmän huollosta. Katon puhdistuksen lisäksi suoritamme vielä kattotarkastuksen, mikä voi paljastaa tarpeen jollekin kattopaikkaukselle. Pyydä tarjous myös peltikaton maalaamisesta, tiilikaton suojakäsittelystä, huopakaton pinnoittamisesta tai vaikka kattoturvatuotteiden huollosta!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Oripäässä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Oripäässä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Oripään alueella!