Kattoremontti Oripää

Kattoremontin tai muidenkaan kattotöiden tilaaminen on varsin helppoa, sillä saat kattoremontin ja kattotyöt Oripäässä yhden yhteydenoton taktiikalla. Soita tai laita verkkoviestiä Kattokorjaus-palvelulle, niin tulemme huoltamaan, korjaamaan, varustelemaan tai uusimaan kattosi. Kattotyöt tehdään avaimet käteen -periaatteella, joten hoidamme kaiken aina loppusiivoukseen asti.

Kattokorjaus-palvelu on tunnettu etenkin huopakattotöiden ensiluokkaisesta hoitamisesta, mutta se ei tarkoita sitä, etteivätkö myös tiilikatto- ja peltikattotyöt sujuisi meiltä todella hyvin. Kattopeltisepiltämme voit tilata mitä tahansa peltisepäntöitä piipun pellittämisestä koko konesaumakaton asentamiseen.

Meidät tunnetaan myös kilpailukykyisistä hinnoistamme. Omakotitalon tai kesämökin omistaja saa kattotöistämme myös kotitalousvähennystä, ja voi halutessaan hakea verkkosivujemme kautta saatavilla olevaa rahoitusta. Yksityisasiakas tai taloyhtiö saavuttaa vielä lisää kustannussäästöjä yhdistelemällä kattotöitä. Kattoikkunan uusimisen yhteydessä voimme puhdistaa kerrostalon sadevesijärjestelmän, ja lintuverkkojen asentamiseen voidaan liittää rivitalon katon pesu.

Kysy asiantuntijoitamme siitä, miten juuri sinun kattosi saadaan kestämään mahdollisimman pitkään. Olemme sitoutuneet palvelemaan kaikkia asiakkaita parhaan kykymme mukaan myös Loimaalla, Pöytyällä ja Säkylässä.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Oripäässä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Oripäässä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Oripään alueella!