Kattohuolto Nurmes

Sekä taloyhtiön että yksityisasiakkaan katot huoltava Kattokorjaus-palvelu suosittelee, että katon huolto Nurmeksessa tehtäisiin ainakin puolen vuoden välein. Tällainen puolivuosittainen huolto ei tarkoita sammaleenpoistoa, katon maalausta tai mitään muutakaan isompaa katon huolto-urakkaa, vaan lähinnä katon puhdistusta. Tiilikaton, peltikaton, palahuopakaton ja huopakaton puhdistus roskista auttaa pitämään katon siistinä ja paremmin erilaisia rasituksia kestävänä. Samalla tehdään rännien puhdistus, sillä ränneissä oleva roskakuorma voi aiheuttaa korroosio- ja esimerkiksi jäätymisvaurioita. Katon kevät- ja syyshuollon kruunaa katon kuntotarkastus. Sen perusteella osaamme suositella muita, mahdollisesti tarvittavia kattohuoltoja (kuten sammaleentuhokäsittelyä tai katon huoltomaalausta) tai katon korjaamista, jos katolla on jokin reikä tai muu vaurio.

Omakotitalon, kesämökin, rivitalon tai kerrostalon katto saattaa kaivata myös lumenpudotusta. Varsinkin kevättalvella kannattaa seurata sitä, miten paljon katolla on (suoja)lunta, ja uhkaako se vaurioittaa kattoa tai aiheuttaa vaaratilanteita ulkona liikkujille. Jos tarpeen, tilaa turvallisesti ja pitkällä kokemuksella tehty lumenpudotus meiltä. Teemme kaikki kattohuollot laidasta laitaan myös Juuassa, Lieksassa, Kuhmossa, Sotkamossa, Valtimolla sekä Rautavaaralla.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Nurmeksessa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Nurmeksessa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Nurmeksen alueella!